Weibulls

Weibulls

Weibulls fröer är klassiska!

Nästan alla som håller på med trädgård har hört namnet Weibulls. Det har funnits i många år och nuförtiden är Weibulls klassiskt. Trots att det nuförtiden finns många olika frömärken att välja bland så har vi många kunder som bara vill ha Weibulls fröer.

Hela Weibulls sortiment av fröer och lökar

Här kan du välja bland hela Weibulls sortiment av fröer. (Med reservation för att vissa sorter är tillfälligt slut) Under våren finns här också hela sortimentet av Weibulls vårlökar, som ex dahlior, gladiolus och liljor. På hösten kommer hela sortimentet av höstlökar som tulpaner, narcisser och krokus.

Unikt sammarbete med Weibulls horto

Men vi har mer än bara Weibulls fröer och lökar. Tack vare ett unikt sammarbete med Weibulls yrkesavdelning (som i vanliga fall bara säljer till odlare) får du under våren tillgång till nästan 100 olika sticklingar. Bland annat finns det många olika pelargon- och fuchsiasticklingar, men också många andra spännande sorter.

Välkommen att hitta dina favoriter bland Weibulls alla fröer, lökar och sticklingar.

Artiklar 1 till 9 av totalt 331

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Törnrosas kjortel - Purple bells

  Törnrosas kjortel - Purple bells

  Blomvillig klättrare med hängande, purpurfärgade blommor och hjärtformade blad. Snabbväxande. Odlas på frilande, i kruka eller i ampel. Kan övervintras frostfritt.

  39,90 kr
 • Handigger

  Handigger

  NYHET 2015 Handigger är en svensk mönsterskyddad uppfinning som underlättar ditt trädgårdsarbete.

  99,00 kr
 • Mizunakål

  Mizunakål

  Lättodlad, flikbladig bladgrönsak med mild smak i en mix av grönt och rött. Bladen liknar Rucola till utséendet men är mildare och krispigare. 

  23,90 kr
 • Rödbeta Chioggia

  Rödbeta Chioggia

  NYHET 2015 Läcker rödbeta med polkagrisrandigt innandöme. Mild och söt i smaken. Kan ätas färsk som råkost, kokt eller till inläggningar. Även de unga bladen kan ätas.

  17,90 kr
 • Ramslök

  Ramslök

  NYHET 2015 Ramslök är både dekorativt och gott samt håller sork och mullvad borta från trädgården. Sprider tydlig väldoft av lök när den växer i stora bestånd.

  33,90 kr
 • Spetsblomster - Snowflake

  Spetsblomster - Snowflake

  NYHET 2015 Utsökt växt med sirliga blommor i vackert spetsmönster. De hållbara blommorna passar utmärkt i buketter och fyller ut fint i rabatten. 

  17,90 kr
 • Fingerborgsblomma - Dalmatian F1 Peach

  Fingerborgsblomma - Dalmatian F1 Peach

  NYHET 2015 Fingerborgsblomma med underbar färgställning i creme/gul/aprikos. Pelleterat frö för enkel sådd. Mycket välförgrenad och kompakt växtsätt. 

  33,90 kr
 • Ringblomma - Touch of red buff

  Ringblomma - Touch of red buff

  NYHET 2015 Lättodlad sommarblomma i fantastisk färgställning. Passar utmärkt för rabatt och snitt. Kronbladen är ätbara. 

  23,90 kr
 • Blomsterängsblandning, 25g

  Blomsterängsblandning, 25g

  Blandning av ett- och fleråriga sorter, som gärna självsår sig.
  (Vid höstsådd utvecklas endast de fleråriga sorterna.)
  39,90 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 331

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista 

Minskande ordning