Vårlökar


Här kan du välja bland massor av olika vårlökar!
Samtliga vårlökar som visas här på sidan finns i lager och allt eftersom vårlöken tar slut så tar vi också bort den från hemsidan.
Tillgången är begränsad så är du ute efter speciella sorter så beställ i tid!

 Börjar levereras v.6


Artiklar 1 till 10 av totalt 17

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 1. Asiatlilja, vit

  Asiatlilja, vit

  49,00 kr

  Vit asiatlilja som blir upp till 1 meter hög. Med stora cremevita blommor med ljusgrönt svalg. Kan få uppemot 8 blommor per stjälk.

  Läs mer
 2. Bukettranunkel rosa

  Bukettranunkel rosa

  49,00 kr

  Söta och charmigt fyllda, nästan klotformade rosa blommor som även passar bra till snitt. Blötlägg knölarna över natten före plantering. Trivs i full sol till halvskugga. Blommar i jul-sept. Höjd ca 40 cm.

  Läs mer
 3. Fleurel

  Fleurel

  40,00 kr

  Dess blommor är 250 mm i diameter vilket gör att den tillsammans med andra kallas för tallriksdahlia. Fyllda blommor i krämigt vitt.

  Läs mer
 4. Freesia, dubbel

  Freesia, dubbel

  49,00 kr

  Freesia med dubbla blommor i olika färger som doftar ljuvligt. Fin som snittblomma. Trivs i sol-halvskugga i varmt läge o väldränerad, näringsrik jord.

  Läs mer
 5. Freesia, vit

  Freesia, vit

  49,00 kr

  Väldoftande sort i rent vittPassar utmärkt i rabatten som färgaccent bland perenner. Kan också planteras i kruka. Höjd 30 cm och blommar juli-september.

  Läs mer
 6. Gladiolus, storblommig

  Gladiolus, storblommig

  49,00 kr

  En utmärker blandingen av storblommiga gladioler som med sin höjd och sina många blommor står ståtligt i trädgården. Höjd 80-120 cm. Underbar snittblomma som många förknippar med sensommaren och hösten.

  Läs mer
 7. Iris - Hollandica

  Iris - Hollandica

  49,00 kr

  En härlig blandning av vit, gult och lila i olika nyanser som verkligen lyser upp din trädgård. Blir 55-60 cm hög och blommar i juni-juli.Antal lökar 10st.

  Läs mer
 8. Kogane Fubuki

  Kogane Fubuki

  40,00 kr

  En underbar tre-färgad dahlia med rikliga, djupgröna blad levererar denna dahlia en hel palett av sommartid. Blommorna blir 25cm i diameter.

  Läs mer
 9. Lolly Pop

  Lolly Pop

  49,00 kr

  Vacker asiatisk lilja med polkagrisfärgade praktfulla blommor på höga stjälkar. Perenn. Mycket fin snittblomma. Trivs i soligt läge i väldränerad,
  näringsrik och fukthållande jord.

  Läs mer
 10. Mambo

  Mambo

  40,00 kr

  En vacker dahlia i rosa/lila nyanser och mycket mittkrås. Lika fina som i rabatt som till snitt. Passar även att odlas i kruka. Blir ca 90 cm hög. 1 lök per förpackning.

  Läs mer

Artiklar 1 till 10 av totalt 17

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning