REA - Fröer

Artiklar 1 till 9 av totalt 16

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • FLOX, SOMMAR- 'ETHNIE PASTEL SHADES' F2

  FLOX, SOMMAR- 'ETHNIE PASTEL SHADES' F2

  FLOX, SOMMAR- 'ETHNIE PASTEL SHADES' F2.
  Trevlig och väldoftande sommarflox som blommar tidigt i milda och mättade färger. Plantan är låg, kompakt och passar utmärkt som kantväxt, i rabatter och balkonglådor. 

  Ordinarie pris 34,90 kr

  Specialpris: 24,50 kr

 • Fjärilsblomster, Dr. Badger´s hybrid

  Fjärilsblomster, Dr. Badger´s hybrid

  En mycket blomvillig och dekorativ växt som också kallas för "fattigmansorkidé". Blandning av många färger med violetta, rosa, gula och vita toner i olika kombinationer. De flesta blommorna är flerfärgade. Lättodlad rabattväxt, vackrast odlad i grupp. Höjd omkring 40 cm.

  Förodling: Kan förodlas för utplantering efter frost. Sådd i mars, sätt 1 planta/kruka med gödslad jord. Ställ ljust och svalt.
  Sådd: I april-maj. Sådjup _ cm.
  Odling: Trivs bäst på lucker sandig mullrik jord.
  Fröavstånd: Glest, plantavstånd 20 cm åt alla håll.
  Räcker till: 5-6 m
  Höjd: 40 cm
  Tips: Vacker även i krukor, urnor och balkonglådor.

  Ordinarie pris 17,90 kr

  Specialpris: 12,50 kr

 • Malva, Röd-, Purple Satin

  Malva, Röd-, Purple Satin

  Rödmalva med glänsande, vackra blommor. Passar lika bra i rabatt som i mer naturnära omgivningar. Gammal medicinalväxt. Trivs i näringsrik och väldränerad jord och i skyddat läge. Blommar redan första året (som ettårig utplanteringsväxt). Kan odlas som perenn i de mildare delarna av landet.

  Ordinarie pris 22,90 kr

  Specialpris: 16,00 kr

 • Verbena, trädgård, Ideal Florist

  Verbena, trädgård, Ideal Florist

  En låg, 25 cm och blomsterrik utplanteringsväxt. Blommorna är små, i klara färger och samlade till stora blomställningar ovan bladverket. Blandningen ger röda, rosa, vita och purpurblå intensiva nyanser. Färgen lyser verkligen och är ett vackert inslag i rabatt, balkonglåda och stora krukor.

  Ordinarie pris 22,90 kr

  Specialpris: 16,00 kr

 • Tomat, körsbär Ildi

  Tomat, körsbär Ildi

  Ger mängder av tomater med frisk och god smak. Upptill 120 frukter i en och samma klase! Odlas i växthus eller utomhus i skyddat läge. Skörd efterhand, ca 4 mån efter sådd. Trivs i näringsrik, väldränerad jord. Vattna regelbundet. Plantan behöver stöd. Skotten i bladvecken, tas bort. Ruska lätt på blomklasen, så gynnas fruktsättningen.

  Odling: Så 8—10 v, före utplantering vid lägsta nattemp +8°C. Så glest på fuktad såjord. Täck tunt m jord. Håll fuktigt, täck m plast. Ställ varmt för groning (+22°C ). Efter uppkomst, ljust och svalare. Använd extrabelysning vid tidig sådd. När plantorna är stora nog att hantera, sätt 1/kruka, djupt, i gödslad jord. Byt till större kruka efterhand.

  Räcker till ca 15 plantor

  Latinskt namn: Solanum lycopericum

  Art nr: N 91696

  Ordinarie pris 22,90 kr

  Specialpris: 16,00 kr

 • Rädisa, Blad- Sangria

  Rädisa, Blad- Sangria

  En rädisa framtagen för dess vackra och smakrika blad. De släta bladen smakar starkt av rädisa. Så gärna i omgångar för att ha tillgång till späda blad under lång tid. Utvecklar en oansenlig rot.

  Ordinarie pris 34,90 kr

  Specialpris: 24,50 kr

 • Bocktörne / Gojibär

  Bocktörne / Gojibär

  Nyhet

  En lövfällande buske med långa, tunna grenar och grågröna blad. Blommar på sensommaren med stjärnformiga blommor i purpur. Bocktörne ger vackert orangefärgade bär redan första året. Bären är ätbara och fyllda av antioxidanter och vitaminer. Kan med fördel torkas likt russin. Busken är perenn och klarar ner till -20°C.

  Ordinarie pris 39,90 kr

  Specialpris: 27,90 kr

 • Paprika, Kruk-, Redskin F1, röd

  Paprika, Kruk-, Redskin F1, röd

  En låg och kompakt paprika lämplig att odla på skyddad plats el. i växthus. Även en dekorativ krukväxt. Sorten får medelstora paprikafrukter med mild och god smak. Skörd av gröna frukter ger fler frukter men de röda har sötare smak. Trivs i näringsrik och lucker jord, vattna regelbundet. Ta bort 1:a fruktämnet för större skörd. Dusch ofta, vilket förhindrar insektsangrepp.

  Ordinarie pris 34,90 kr

  Specialpris: 24,50 kr

 • Frö till huvudsallat Oliver

  Sallat, huvud, Oliver

  Denna huvudsallat heter Oliver och ger fina, jämna huvuden med spröda blad och god smak. Så regelbundet hela våren och sommaren. Trivs i både sol och halvskugga.

  Ordinarie pris 22,90 kr

  Specialpris: 16,00 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 16

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning