Fröer

Artiklar 10 till 18 av totalt 20

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Kål, Röd- 'Langedijker Bewaar 2

  Kål, Röd- 'Langedijker Bewaar 2

  Vackert röda huvuden med fin kålsmak. Skörda då huvudet börjar kännas fast. God finstrimlad i sallad med fetaost och rostade solrosfrön.

  23,90 kr
 • Ärt,socker Golden Sweet

  Ärt,socker Golden Sweet

  En högväxande sort med citrongula baljor som skördas tidigt när de är späda. Baljorna och äts hela och är mycket goda i sallader och wokrätter.

  39,88 kr
 • Praktvädd, 'Snowmaiden'

  Praktvädd, 'Snowmaiden'

  Lättodlad blomma med ett förgrenat växtsätt och vackra snövita blombollar på höga stadiga stjälkar. Rensa bort överblommat för att gynna ny blomsättning. Utmärkt som snittblomma.

  33,88 kr
 • Kaktusmix

  Kaktusmix

  En blandning av frö till olika sorters kaktusar med olikartade växtsätt och färg. Sås inomhus. Använd färdig kaktusjord. Fukta jorden före sådd och tryck endast lätt ned fröerna på ytan. Håll jorden lätt fuktig.
   

  23,90 kr
 • Rosenskära Cupcakes

  Rosenskära Cupcakes

  Vacker rabatt- och snittblomma i toner från vitt till rosa. Namnet syftar på den unika muffinsformsformade blomman. Vacker som snittblomma.
   

  39,90 kr
 • Jungfrun i det gröna Vit

  Jungfrun i det gröna Vit

  Vackra vita sirliga blommor som bildar dekorativa fröställningar i purpursvart. Fin som snittblomma. Både blomman och frökapseln är utmärkt för torkning.
   

  33,90 kr
 • Zinnia - Salmon rose

  Zinnia - Salmon rose

  Zinnia med vackert rödrosa dahlialiknande blommor. Dragerat frö för högre grobarhet. Ett fint inslag i rabatten och effektfull till samplantering. Kan även odlas i kruka. Mycket lättodlad.

  39,90 kr
 • Chili Habanero colormix

  Chili Habanero colormix

  Mix av olika heta habanerosorter som ger frukter i olika färger. Scovillegraden är ca. 300 000 på den 600 000 gradiga skalan. Redan 5 000 scovillegrader innebär att frukterna ska hanteras försiktigt och kontakt med ögonen undvikas. 

  33,90 kr
 • Böna, 'Yin Yang'

  Böna, 'Yin Yang'

  Milda, välsmakande svarta/vita bönor med Yin Yang mönster, den kinesiska symbolen för urkrafterna. De gröna baljorna blir 15-17 cm långa och skördas späda som brytbönor eller fullmogna för att spritas och torkas som kokbönor. Torkade bönor används också till dekoration.

  39,90 kr

Artiklar 10 till 18 av totalt 20

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

Minskande ordning