Fröer

Artiklar 1 till 9 av totalt 29

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Chilipeppar 'Erotica'

  Chilipeppar 'Erotica'

  En chili med ett speciellt, fräckt utseende. De orange frukterna blir ca 5-8 cm långa. Toppa gärna plantan för att få den mer buskig. Har en aromatisk, syrlig smak. C-vitaminrika frukter som kan mixas till chilipulver eller avnjutas färska, torkade och djupfrysta.

  34,90 kr
 • Morot, Vinter- 'Neptun'F1

  Morot, Vinter- 'Neptun'F1

  Höst/vintermorot med trubbiga, koniska rötter, ca 25cm långa. God att äta direkt, men går även att vinterlagra. Innehåller frö i pelletsform.

  22,90 kr
 • Paprika 'Zazu'

  Paprika 'Zazu'

  En söt och god spetspaprika. God att äta färsk eller att använda i matlagning. Odla i skyddat och varmt läge, gärna i stora krukor. 

  35,90 kr
 • Paprika, Snack- 'Snacking Purple'

  Paprika, Snack- 'Snacking Purple'

  Vacker, lila paprika med små, söta frukter. Passar perfekt i kruka. Plantan förgrenar sig bra utan toppning. Odla på skyddat och varmt läge, t. ex. på altan, balkong eller växthus. 

  39,88 kr
 • Pumpa, Jätte- 'Nelson' F1

  Pumpa, Jätte- 'Nelson' F1

  En vacker pumpa som passar perfekt till matlagning. Lik myskpumpan i struktur. Underbar att lägga in eller att använda till paj. Pumpa för lagring ska vara mogen vid skörd. Lättodlad, kan odlas för att täcka komposthögen. 

  22,90 kr
 • Rova, Svedje- 'Enon kanta'

  Rova, Svedje- 'Enon kanta'

  En gammal finsk kulturväxt. Odlades ofta efter att marken svedjats. Roten är plattrund och violett i färgen med en ljus undersida, vissa rötter kan få andra färger. Saftigt och trådfritt kött, låt inte rovan bli för stor 6-8 cm är lagom. 

  17,90 kr
 • Tagetes, Sammets- 'Alumia Vanilla Cream'

  Tagetes, Sammets- 'Alumia Vanilla Cream'

  En söt liten tagetes i krämigaste vitt. Passar utmärkt i rabatter och krukor. Plantan är låg och blommar rikligt även vid kall och regnig väderlek. Tål en del frost. Bör förodlas. 

  34,90 kr
 • Tagetes, Sammets- 'Strawberry Blonde'

  Tagetes, Sammets- 'Strawberry Blonde'

  En tagetes i rosa toner. Passar utmärkt i rabatter och krukor. Plantan är låg och blommar rikligt även vid kall och regnig väderlek. Tål en del frost. Bör förodlas. 

  34,90 kr
 • Tagetes, Stor 'Taishan Orange'

  Tagetes, Stor 'Taishan Orange'

  En ståtlig och robust tagetes som passar fint i sommarrabatten och även i stora krukor på balkong och altan. Nyp bort första blomknopparna så blir plantan buskigare. 

  39,88 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 29

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rutnät  Lista 

Minskande ordning