Blomsterlökar

Artiklar 1 till 9 av totalt 10

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Casual Elegance, Påsktrumpet

  Casual Elegance, Påsktrumpet

  En doftande narciss som blommar med gula blommor. Påsktrumpeten är en speciell liten narciss. De små doftande blommorna kan variera i olika gula nyanser. Kalkbladen är mycket smala och bikronan relativt stor. 

  52,00 kr
 • Miss Saigon

  Miss Saigon

  Denna hyacint ger drama till våren trädgården med rika, djupa lila blommor. Miss Saigons himmelska blommor är perfekta för underbara, doftande buketter. Hyacinter kan planteras i behållare eller i marken och är perfekta som snittblommor.

  52,00 kr
 • Royal Navy

  Royal Navy

  En dubbel trädgårdshyacinten, Royal Navy' är en enastående mörkblå sort med dubbla floretter! Vackra mörkblå blommor med dubbla blommor gör det till en helt unik hyacint-sort med en härlig doft.

  52,00 kr
 • White Splendour

  White Splendour

  White Splendour är en vit balkansippa som blir ca 10-15 cm hög. Påminner om vitsippa men är kraftigare i växtsättet. Mörkgröna och handflikiga blad med vita blommor. 

  52,00 kr
 • Pyjama Party

  Pyjama Party

  Pajama Party i din trädgård, så kul! Vita blommor som har en rosig röd kopp på den här vackra påskliljan. När du letar efter något speciellt. Pajama Party blommar i maj-juni och blir 40-50 cm hög.

  40,00 kr
 • Vedi Napoli

  Vedi Napoli

  En härlig gul dubbel tulpan. Som blir 30-40 cm hög. Blommar Maj-Juni. 10 st lökar i en förpackning.

  52,00 kr
 • Romantic Garden, Lovely match

  Romantic Garden, Lovely match

  Med sitt glada öga blickar den söta balkansippan upp mot den doftande hyacintens strama krona. Två vackert matchande blålila nyanser som passar perfekt till den fyllda tulpanens ljuvt rosa toner.

  89,00 kr
 • Bukettlilja 'Koningin Fabiola'

  Bukettlilja 'Koningin Fabiola'

  Med långa stjälkar och stjärnformade blommor i kungligt blått är bukettliljan perfekt till snitt och verkligen värd sitt namn. Plantera den i kruka eller i grupper i rabatten. Sitt skira utseende till trots är den ganska tålig.

  40,00 kr
 • Stjärnnarciss 'Hollywood'

  Stjärnnarciss 'Hollywood'

  En stjärnnarciss som tillhör Storkroniga Gruppen. Blommorna har citrongula kalkblad och en stor vid bikrona som är gulorange. Tuff både i rabatten och bland buskar.

  32,00 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 10

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning