Lökar

Nu öppnar vi upp förbokningen av årets sortiment av vårlök! Leveranserna av vårlökar kommer att börja ske från och med vecka 6.

9 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Tulpan, Rembrandt mix

  Tulpan, Rembrandt mix

  En triumph tulpaner i en spektakulär färgmix - de ser nästan ut som de har blivit målade av mästaren Rembrandt själv, vars namn de har fått. Ett verkligt blickfång i rabatten eller krukan.

  59,00 kr
 • Enkel Tulpan Salmon Prince

  Enkel Tulpan Salmon Prince

  En tidig läckerhet med annorlunda färgsättning och form, framodlad och utvald för sina kvalitéer som snittblomma. Blomman har en svag doft och skiftar i rosa och laxrosa under blomningen. Kombinera den gärna med vitt och rött i buketten.

  49,00 kr
 • Darwinhybridtulpan Hakuun

  Darwinhybridtulpan Hakuun

  En sval skönhet med stora blommor även för den lätt skuggiga rabatten om våren. Låt gärna de hållbara blommorna dyka upp på flera platser i trädgården. Eftersom denna tulpan har tagits fram i Japan har den fått namn efter en känd zenmästare.

  59,00 kr
 • Guldlök Moly

  Guldlök Moly

  Guldlök har små, guldgula blommor som sitter i en 6-8 cm bred blomställning. Passar i t.ex. stenpartiet, rabatten och intill buskar. Anses verka avvisande på sork och mindre smaklig för rådjur, hare och kanin.

  29,00 kr
 • Balkansippa Blue Shades

  Balkansippa Blue Shades

  Balkansippa är en riktig sötnos som påminner i utseende om vår inhemska vitsippa. Sorten 'Blue Shades' har en vackert djupt blå färg. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  35,00 kr
 • Balkansippa Blandade färger

  Balkansippa Blandade färger

  Balkansippa är en riktig sötnos som påminner i utseende om vår inhemska vitsippa. Denna blandning innehåller vit-, blå- och även rosablommande balkansippor. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  35,00 kr
 • Asiatlilja Royal Kiss

  Asiatlilja Royal Kiss

  Den här liljan är så mörkt röd att den skulle kunna kallas svart. De skimrande kronbladen är vända uppåt och mot deras mörka fond framträder de bronsfärgade ståndarna i vacker kontrast. En snittblomma som ger tyngd åt buketten.

  49,00 kr
 • Lovely Match - Tulpaner-Kungsängslilja Chess

  Lovely Match - Tulpaner-Kungsängslilja Chess

  Två välformade tulpaner, en "svart" och en vit, står som två eleganta spelare på ett rutigt golv av nickande kungsängsliljor. Vad annat än Chess (schack) kan vi kalla denna vårfagra bukett? Vacker i såväl rabatt som kruka.

  109,00 kr
 • Tulpan, Candy Prince

  Tulpan, Candy Prince

  Ljuslila blommor som skimmrar i silver och passar perfekt i rabatt, krukor. Även lämpliga som snittblommor. Blir ca 35-40 cm höga och blommar i April-Maj.

  49,00 kr

9 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning