Lökar

Nu öppnar vi upp förbokningen av årets sortiment av vårlök! Leveranserna av vårlökar kommer att börja ske från och med vecka 6.

Artiklar 1 till 4 av totalt 9

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 1. Tulpan, Rembrandt mix

  Tulpan, Rembrandt mix

  59,00 kr

  En triumph tulpaner i en spektakulär färgmix - de ser nästan ut som de har blivit målade av mästaren Rembrandt själv, vars namn de har fått. Ett verkligt blickfång i rabatten eller krukan.

  Läs mer
 2. Enkel Tulpan Salmon Prince

  Enkel Tulpan Salmon Prince

  49,00 kr

  En tidig läckerhet med annorlunda färgsättning och form, framodlad och utvald för sina kvalitéer som snittblomma. Blomman har en svag doft och skiftar i rosa och laxrosa under blomningen. Kombinera den gärna med vitt och rött i buketten.

  Läs mer
 3. Darwinhybridtulpan Hakuun

  Darwinhybridtulpan Hakuun

  59,00 kr

  En sval skönhet med stora blommor även för den lätt skuggiga rabatten om våren. Låt gärna de hållbara blommorna dyka upp på flera platser i trädgården. Eftersom denna tulpan har tagits fram i Japan har den fått namn efter en känd zenmästare.

  Läs mer
 4. Guldlök Moly

  Guldlök Moly

  29,00 kr

  Guldlök har små, guldgula blommor som sitter i en 6-8 cm bred blomställning. Passar i t.ex. stenpartiet, rabatten och intill buskar. Anses verka avvisande på sork och mindre smaklig för rådjur, hare och kanin.

  Läs mer

Artiklar 1 till 4 av totalt 9

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

Minskande ordning