Nyheter 2019

Här finner du snart säsongens alla nyheter från samtliga av våra leverantörer hos oss på Frö med Posten!

Artiklar 37 till 45 av totalt 114

per sida
Sida:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Micro Leaf 1-box

  Micro Leaf 1-box

  Funktionell Micro Leaf-box av hårdplast och i diskret design för odling av gröna blad inomhus året runt. Lock med ventilation. Bottentråg och odlingstråg kan maskindiskas. 21 x 17 x 12 cm

  79,00 kr
 • Ringblomma, Triangle Flashback, ekofrö

  Ringblomma, Triangle Flashback, ekofrö

  Ny, mycket vacker Ringblomma med öppna blommor i persikofärg med rosa inslag. Långa stjälkar gör den lättskördad och bra som snittblomma. Höjd ca. 50 cm. En portion innehåller 50-75 frön och räcker till ca. 3 m.

  36,90 kr
 • Tulpan, Rembrandt mix

  Tulpan, Rembrandt mix

  En triumph tulpaner i en spektakulär färgmix - de ser nästan ut som de har blivit målade av mästaren Rembrandt själv, vars namn de har fått. Ett verkligt blickfång i rabatten eller krukan.

  59,00 kr
 • Enkel Tulpan Salmon Prince

  Enkel Tulpan Salmon Prince

  En tidig läckerhet med annorlunda färgsättning och form, framodlad och utvald för sina kvalitéer som snittblomma. Blomman har en svag doft och skiftar i rosa och laxrosa under blomningen. Kombinera den gärna med vitt och rött i buketten.

  49,00 kr
 • Darwinhybridtulpan Hakuun

  Darwinhybridtulpan Hakuun

  En sval skönhet med stora blommor även för den lätt skuggiga rabatten om våren. Låt gärna de hållbara blommorna dyka upp på flera platser i trädgården. Eftersom denna tulpan har tagits fram i Japan har den fått namn efter en känd zenmästare.

  59,00 kr
 • Guldlök Moly

  Guldlök Moly

  Guldlök har små, guldgula blommor som sitter i en 6-8 cm bred blomställning. Passar i t.ex. stenpartiet, rabatten och intill buskar. Anses verka avvisande på sork och mindre smaklig för rådjur, hare och kanin.

  29,00 kr
 • Balkansippa Blue Shades

  Balkansippa Blue Shades

  Balkansippa är en riktig sötnos som påminner i utseende om vår inhemska vitsippa. Sorten 'Blue Shades' har en vackert djupt blå färg. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  35,00 kr
 • Balkansippa Blandade färger

  Balkansippa Blandade färger

  Balkansippa är en riktig sötnos som påminner i utseende om vår inhemska vitsippa. Denna blandning innehåller vit-, blå- och även rosablommande balkansippor. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  35,00 kr
 • Asiatlilja Royal Kiss

  Asiatlilja Royal Kiss

  Den här liljan är så mörkt röd att den skulle kunna kallas svart. De skimrande kronbladen är vända uppåt och mot deras mörka fond framträder de bronsfärgade ståndarna i vacker kontrast. En snittblomma som ger tyngd åt buketten.

  49,00 kr

Artiklar 37 till 45 av totalt 114

per sida
Sida:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7

Rutnät  Lista 

Minskande ordning