Nyheter 2019

Här finner du snart säsongens alla nyheter från samtliga av våra leverantörer hos oss på Frö med Posten!

Artiklar 28 till 36 av totalt 154

per sida
Sida:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Mangold vit - Groene Gewone

  Mangold vit - Groene Gewone

  God bladgrönsak med ljusa stjälkar och spröda blad. De späda bladen kan ätas färska och de större bladen tillredas som spenat. Stjälkarna är matigare och kan kokas i lättsaltat vatten som sparris.

  23,90 kr
 • Paprika, söt, röd - Xaro

  Paprika, söt, röd - Xaro

  Söta, krispiga och välsmakande<span class="Apple-converted-space">  </span>röda frukter. Föredrar varm och skyddad växtplats i kruka, på friland eller i växthus. Odling: Så i såjord i januari-april

  39,90 kr
 • Paprika, söt, gul - Zazu

  Paprika, söt, gul - Zazu

  Söta, krispiga och välsmakande ljusgula frukter. Föredrar varm och skyddad växtplats i kruka, på friland eller i växthus.

  39,90 kr
 • Paprika söt, orange - Kyra

  Paprika söt, orange - Kyra

  Krispiga och söta frukter i orange. Föredrar varm och skyddad växtplats i kruka, på friland eller i växthus. Odling: Så i såjord i januari-april.

  39,90 kr
 • Majs, söt - Golden bantam

  Majs, söt - Golden bantam

  Tidig och extrasöt sort med välfyllda kolvar. Trivs på varm och skyddad växtplats. Odlas på välgödslad jord. Kolvarna är goda att grilla eller class koka lätt. Äts med smör och salt.

  17,90 kr
 • Tomat, Körsbärs-Bartelly F1

  Tomat, Körsbärs-Bartelly F1

  En ekologisk förädlad sort som ger en riklig skörd med söta tomater. Odling: Förkultivera inomhus i såjord i februari-april. Så grunt. Gror efter 7-10 dagar beroende på temperatur.

  39,90 kr
 • Tomat, gul - Clementine

  Tomat, gul - Clementine

  Gula, söta och välsmakande frukter. Högavkastande sort för växthus och varma utelägen.Odling: Förkultivera inomhus i såjord i februari-april. Så grunt. Gror efter 7-10 dagar beroende på temperatur.

  17,90 kr
 • Squash, gul - Ola Gabriella F1

  Squash, gul - Ola Gabriella F1

  Busktyp med gula välsmakande, milda frukter. Skörda frukterna med en längd på ca 15-20 cm. God kokt hel, stekt, gratinerad fylld, i grytor färsk i sallader eller ugnsbakad.

  39,90 kr
 • Rödbeta, Polka - Chioggia

  Rödbeta, Polka - Chioggia

  Läcker rödbeta med polkagrisrandigt innandöme. Mild och söt i smaken. Kan ätas färsk som råkost, kokt eller till inläggningar. Även de unga bladen kan ätas.

  23,90 kr

Artiklar 28 till 36 av totalt 154

per sida
Sida:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

Rutnät  Lista 

Minskande ordning