Triumphtulpaner

Artiklar 1 till 9 av totalt 11

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Tulpan, Triumf - Muvota

  Tulpan, Triumf - Muvota

  Vinröda tulpaner med orange kant. Denna halvhöga tulpan har lång blomningstid varför man kan njuta länge av blommorna. De kan gärna planteras i små grupper och också användas till snittblommor.

  49,00 kr
 • Tulpan, Triumf - White Dream

  Tulpan, Triumf - White Dream

  En stramt elegant tulpan med krämvita blommor på styva, stadiga stjälkar. Blommar i april-maj, blommorna brukar stå länge. Blir 35-40 cm hög och är mycket bra som snittblommor. 

  49,00 kr
 • Tulpan, Triumf - Flaming Flag

  Tulpan, Triumf - Flaming Flag

  Tulpanen 'Flaming Flag' är en del av Triumphgruppen med vita kronblad och lila flammor. Denna tvåfärgade tulpan har utomordentliga egenskaper och ser fantastisk ut i alla trädgårdar eller planteringslådor.

  49,00 kr
 • Tulpan, Triumf - Ile de France

  Tulpan, Triumf - Ile de France

  Röd, röd, röd. Ile de France är den rödaste av alla! En blodröd triumftulpan som blir 45-50 cm hög och blommar i April-Maj.

  49,00 kr
 • Tulpan, Triumf - Blue Passion

  Tulpan, Triumf - Blue Passion

  Blue Passion har långa stjälkar med vackra bägarformade blå blommor som särskilt lämpliga som snittblommor. Eftersom de är vindkänsliga bör de planteras i grupper på lugn plats.

  49,00 kr
 • Tulpan, Triumf - Apricot Foxx

  Tulpan, Triumf - Apricot Foxx

  En härdig tulpan med en mycket varm personlighet. Skimrande skiftningar i aprikos och rosa som passar bra tillsammans med mörka tulpaner. Blir ca 40 cm hög och blommar i April-Maj.

  49,00 kr
 • Tulpan, Triumf - Leo Visser

  Tulpan, Triumf - Leo Visser

  En tulpan med en kraftig stjälk och stark färg som blommar från april till juni beroende på vilken zon tulpaner blir planterade. Blir 30-40 cm hög. 10st lökar per förpackning.

  59,00 kr
 • Tulpan, Triumf - Black Jack

  Tulpan, Triumf - Black Jack

  En mörkt purpurfärgad tulpan som blir cirka 40 cm hög. Ger ett mycket starkt intryck - särskilt planterad tillsammans med andra ljusare tulpaner med samma blomningstid. Blommar i April - Maj. 10st lökar per förpackning.

  59,00 kr
 • Tulpan, Triumf - Cape Town

  Tulpan, Triumf - Cape Town

  Den rosa kanten på denna tulpan ger en fin kontrast mot kronbladens för det mesta svagt gula nyanser. Blir 30-40 cm hög och blommar i April-Maj

  59,00 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 11

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning