Papegoj

6 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Tulpan, Papegoj - White Parrot

  Tulpan, Papegoj - White Parrot

  En elegant vit papegojtulpan med stora kronblad som ger en uppfriskande syn i rabatten. När bladöppningen är som vidast får den nästan ett platt utseende. Blommar i maj-juni och blir 40-50 cm hög. 7 st lökar per förpackning.

  59,00 kr
 • Tulpan, Papegoj - Libretto Parrot

  Tulpan, Papegoj - Libretto Parrot

  Libretto Parrot är en otroligt vacker tulpan. Den har fantastiska ljusgula fransade kronblad som är kantade i rosa. Blommar i maj-juni och blir 40-50 cm hög. 7 st lökar per förpackning.

  59,00 kr
 • Tulpan, papegoj - blandade färger

  Tulpan, papegoj - blandade färger

  Papegojtulpaner i en härlig blandning av färger. Senblommande tulpaner som har de exotiskt fjäderlika blombladen som de är kända för. Den speciella blomformen gör dem vindkänsliga så de planteras med fördel i grupper och på vindskyddad plats. 

  59,00 kr
 • Tulpan, Papegoj - Estella Rijnveld

  Tulpan, Papegoj - Estella Rijnveld

  Har en speciell teckning av brinnande rött med en vit dekor. Mycket hållbar tulpan och blir ca 40-50 cm hög. Blommar från april till maj. En av de mer spektakulära grupperna du kan ha i rabatten.

  59,00 kr
 • Tulpan, Papegoj - Green Wave

  Tulpan, Papegoj - Green Wave

  Denna papegojtulpan har otroligt läckra och stora gröna blommor med rosa och inlag av vita fält. En riktig showstopper i trädgården. Stabilt växtsätt trots sin storlek, blir ca 40-50 cm hög. Blommar mycket länge under perioden maj-juni.

  79,00 kr
 • Tulpan, Papegoj - Irene Parrot

  Tulpan, Papegoj - Irene Parrot

  Orange kan vara en svårare färg att hitta i tulpaner, det är en anledning Irene Parrot Tulip är extra speciell, kombinationen av apelsin och lila med de skulpterade kanterna, lämnar aldrig ett tråkigt ögonblick när Irene Parrot blommar i sena vår. 

  79,00 kr

6 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning