Övriga tulpaner

Artiklar 1 till 9 av totalt 10

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Dvärgtulpan - Turkestanica

  Dvärgtulpan - Turkestanica

  Dvärgtulpanen blommar rikligt och får ofta flera små blommor på varje stängel. Blommorna, som öppnar sig till en vid stjärna, är vita på insidan med gult centrum. Utsidan av blombladen är svagt gråvioletta med gul bas.

  29,00 kr
 • Flocktulpan - Tarda

  Flocktulpan - Tarda

  Flocktulpanen blommar rikligt och får flera blommor på varje stängel. Blommorna, som bara slår ut i fullt solsken, är benvita med ett stort gult centrum och strålar som små stjärnor. Utsidan av blombladen är ofta svagt rosabruna.

  35,00 kr
 • Tulpan, viol - Little Beauty

  Tulpan, viol - Little Beauty

  Vackra purpurfärgade blommor som öppnar sig mot solen, Förvildar sig gärna och trivs i t ex stenpartier i varma lägen. Blir ca 10 cm hög och blommar i april-maj. 10 st lökar per förpackning. 

  39,00 kr
 • Tulpan, Botaniska - Specie mixed

  Tulpan, Botaniska - Specie mixed

  Denna livliga blandning av botaniska tulpaner är idealisk för alla trädgårdsmästare som vill föra en explosion av färg till vårträdgården, men vill prova något annat och vänder sig bort från de traditionella tulpanerna och påskliljorna. Blir 10-20 cm höga och blommar i april. 

  39,00 kr
 • Kretatulpan - Saxatilis

  Kretatulpan - Saxatilis

  Hos Kretatulpanen är blommorna doftande, ljust rosalila med gul bas och sitter ofta flera tillsammans på samma stjälk.

  49,00 kr
 • Anemontulpan, Fusilier

  Anemontulpan, Fusilier

  Får vackra orange-röda blommor och kan ha upp till fem stycken blommor på varje stjälk. Passar förutom i rabatten även bland buskar och i stenpartier. Blir ofta långlivad och förökar sig där den trivs.

  59,00 kr
 • Tulpan, Mångblommig - Aguilla

  Tulpan, Mångblommig - Aguilla

  Aquila har stora halvdubbla tulpaner i en häpnadsväckande gul med en körsbärsröd linje längs kronbladets kant och har tre till fem blommor per stjälk. Dessa fantastiska färgglada tulpaner gör ett utmärkt tillägg till alla trädgårdar eller som en del av en livlig snittblommavisning.

  59,00 kr
 • Tulpan, Mångblommig - Candy Club

  Tulpan, Mångblommig - Candy Club

  En flerblommande tulpan och ger flera blommor från varje lök. Blir 35-45 cm hög och ger ett spektrum av vita blommor men olika nyanser av rosa. Blommar i April-Maj

  59,00 kr
 • Tulpan, Mångblommig - Happy Family

  Tulpan, Mångblommig - Happy Family

  Denna mångblommiga glansrosa sort har något blekare kanter och en delikat krämgul mitt, vilket ger ett mjukt och sött tillskott i trädgården.

  59,00 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 10

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning