Liljeblommiga

4 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Tulpan, Lilje - Blandade färger

  Tulpan, Lilje - Blandade färger

  Blandning av liljetulpaner i läckra färger. Blommorna har en elegant form och brukar stå länge. De är senblommande och år då våren är kylig, kan de blomma långt in i juni. Mycket bra som snittblommor. Trivs bäst i en väldränerad, varm, mull- och näringsrik jord och kan odlas i större delen av landet.

  49,00 kr
 • Tulpan, lilje - Ballade

  Tulpan, lilje - Ballade

  Liljeblommande tulpan i vitt och lila som blommar sent på våren, vilket gör den extra värdefull. Fin och hållbar snittblomma. Trivs bäst i en näringsrik jord som är väldränerad. Härdig i större delen av landet. Höjd ca 55 cm.

  59,00 kr
 • Tulpan, Lilje - Ballerina

  Tulpan, Lilje - Ballerina

  Liljetulpanen som har en elegant orange, slank blomform med spetsiga, bakåtböjda blomblad. Blir ca 55 cm hög. Blommorna brukar stå länge. De är senblommiga och är då våren är kylig kan de blomma långt in i juni. 10 st lökar per förpackning.

  59,00 kr
 • Liljetulpan 'Merlot'

  Liljetulpan 'Merlot'

  När solen träffar kronbladen gnistrar denna eleganta, liljeformade tulpan som ett glas rött Merlotvin. Den djärva färgen framhävs vackert av andra vita och gula blommor, men blir än djärvare tillsammans med orange eller limegröna nyanser.

  69,00 kr

4 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning