Enkla / sena

7 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Enkel Tulpan Salmon Prince

  Enkel Tulpan Salmon Prince

  En tidig läckerhet med annorlunda färgsättning och form, framodlad och utvald för sina kvalitéer som snittblomma. Blomman har en svag doft och skiftar i rosa och laxrosa under blomningen. Kombinera den gärna med vitt och rött i buketten.

  49,00 kr
 • Tulpan, Queen of night

  Tulpan, Queen of night

  Queen of night är en svart enkel tulpan som blir mellan 45 - 50 cm. Blommar i maj. 10 st lökar i en förpackning med lökstorlek 12/+. Dessa tulpaner är senblommande, har långa stjälkar med vackra bägarformade blommor.

  49,00 kr
 • Tulpan, Candy Prince

  Tulpan, Candy Prince

  Ljuslila blommor som skimmrar i silver och passar perfekt i rabatt, krukor. Även lämpliga som snittblommor. Blir ca 35-40 cm höga och blommar i April-Maj.

  49,00 kr
 • Tulpan, Shirley

  Tulpan, Shirley

  'Shirley' är en vit tulpan vars kronblad ser ut att vara doppade i ljus purpurfärg längst ut. Blommar i maj-juni och blir ca 45-50 cm hög. 7st lökar per förpackning.

  49,00 kr
 • Tulpan, Rembrandt mix

  Tulpan, Rembrandt mix

  En triumph tulpaner i en spektakulär färgmix - de ser nästan ut som de har blivit målade av mästaren Rembrandt själv, vars namn de har fått. Ett verkligt blickfång i rabatten eller krukan.

  59,00 kr
 • Tulpan, Fontainebleu

  Tulpan, Fontainebleu

  En vackra mörklila/kastanjefärgade blommor som flyter ut i de vitkantade kronbladen. Blommorna på Fontainebleau är relativt stora och brukar stå länge. Tulpan som lämpar sig mycket bra som snittblommor. Blir ca 40-45 cm hög och blommar i april-maj. 10st lökar per förpackning. 

  59,00 kr
 • Tulpan, Narciss - Robin Hood

  Tulpan, Narciss - Robin Hood

  En vacker blandning av röda tulpaner och den vita orkidenarcissen Thalia. Blommar i april-maj och blir mellan 30-50 cm höga. 20st lökar per förpackning

  109,00 kr

7 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning