Dubbla / sena

Artiklar 1 till 9 av totalt 10

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Tulpan, dubbel - Abba

  Tulpan, dubbel - Abba

  Glödande röd på utsidan. Denna tidiga dubbelblommande skönhet är begåvat med doft och möjligheten att plantera i kruka såväl som i rabatten - och är dessutom bra till snitt! 25-30 cm hög trivs bäst i sol till halvskugga. 10 st lökar i varje förpackning.

  49,00 kr
 • Tulpan, dubbel - Horizon

  Tulpan, dubbel - Horizon

  En spännande och otroligt vacker ny tidigt dubbel tulpan som har röd/rosa kronblad med vit kant. Blir 40-45 cm hög och blommar i april-maj. Innehåller 10 st lökar.

  59,00 kr
 • Tulpan, dubbel - Golden Nizza

  Tulpan, dubbel - Golden Nizza

  En gul och rödflamig tulpan dubbeltulpan som blir ca 45 cm hög och som blommar i maj - juni. Det är 7 st lökar i varje förpackning med lökstorlek 11/12.

  59,00 kr
 • Tulpan, Dubbel - Foxy Foxtrot

  Tulpan, Dubbel - Foxy Foxtrot

  En vacker dubbeltulpan som skiftar mellan orange och laxrosa, blir 40 cm hög och blommar i April - Maj. 10 st lökar i varje förpackning. 

  59,00 kr
 • Tulpan, Dubbel - Angélique

  Tulpan, Dubbel - Angélique

  Angélique är en ljusrosa dubbeltulpan som blir ca 40 cm hög och blommar i maj. De fylldblommiga sena tulpanerna får stora fyllda blommor. De blev populära redan i slutet av 1600-talet.

  59,00 kr
 • Tulpan, Dream Touch

  Tulpan, Dream Touch

  Senblommande dubbel tulpan med blommor som är så fyllda med blomblad att de får ett pionliknande utseende. Blir 35-40 cm hög och blommar i maj-juni. 

  69,00 kr
 • Tulpan, dubbel - Ice Cream

  Tulpan, dubbel - Ice Cream

  Ice Cream är en dubbelblommande sen tulpan med spektakulärt utseende. Har fyllda vita blommor med rosa ytterkant, den ser ut som en glasstrut - en jordgubbs och vaniljglass med sina gröna och röda yttre kronblad som är fyllda med vitt. 

  69,00 kr
 • Tulpan, Dubbel - Double Touch

  Tulpan, Dubbel - Double Touch

  En fylld, rosa-vit tulpan som skiftar i rosa nyanser. Blir ca 60 cm hög och blommar i april-maj. 7 st lökar per förpackning.

  69,00 kr
 • Tulpan, dubbel - Black Hero

  Tulpan, dubbel - Black Hero

  Black hero är en undebar svart dubbelblommande tulpan som blommar i maj och blir 45-50 cm hög. Dessa tulpaner har långa stjälkar med vackra bägarformade blommor. De är särskilt lämpliga som snittblommor. Eftersom de är vindkänsliga bör de planteras i grupper på lugn plats.

  79,00 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 10

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning