Darwintulpaner

5 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Golden Apeldoorn

  Golden Apeldoorn

  En prisbelönt långlivad sort med stora doftande guldgula enkla blommor och långa stadiga stjälkar. Försommarens stolta budbärare, och en prydnad i varje trädgård. Står sig fint i vas.

  32,00 kr
 • Mystic Van Eyck

  Mystic Van Eyck

  Van Eijk är en tålig stadig darwintulpan som brukar stå länge. Den är läckert hallonröd med en nästan mörkrosa insida. Darwin Hybrid tulpaner är en grupp som är känd för starkastjälkar och stora blomma huvuden.

  40,00 kr
 • Darwintulpaner, blandade färger

  Darwintulpaner, blandade färger

  En härlig blandning av darwinhybridtulpaner i flera färger. Darwinhybridtulpanen är en medeltidig tulpan med stora enkla blommor på lång och stadig stjälk. Darwinhybridtulpanen kan bli långlivad i trädgården. Mycket bra som snittblommor.

  44,00 kr
 • Darwinhybristulpan "American Dream"

  Darwinhybristulpan "American Dream"

  Fantastisk ljust gul tulpan med röda ränder på kronbladen. Den här tulpanen känner sig väl till mods i alla väder. Blommar i april-maj. Har en stark stjälk som blir 45-55 cm hög och är en utmärkt snittblomma.

  44,00 kr
 • Hakuun

  Hakuun

  En sval skönhet med stora blommor även för den lätt skuggiga rabatten om våren. Låt gärna de hållbara blommorna dyka upp på flera platser i trädgården. Eftersom denna tulpan har tagits fram i Japan har den fått namn efter en känd zenmästare.

  52,00 kr

5 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning