Darwintulpaner

7 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Tulpan, Darwin - Apeldoorn Elite

  Tulpan, Darwin - Apeldoorn Elite

  En riktig klassiker vilket är begripligt. Den återkommer villigt år efter år och syns därför ofta i äldre trädgårdar. Den är medeltidig med stora orangeröda blommor och långa, stadiga stjälkar som i rätt ljus så glöder de nästan

  49,00 kr
 • Golden Apeldoorn

  Golden Apeldoorn

  En prisbelönt långlivad sort med stora doftande guldgula enkla blommor och långa stadiga stjälkar. Försommarens stolta budbärare, och en prydnad i varje trädgård. Står sig fint i vas.

  59,00 kr
 • Darwintulpaner, blandade färger

  Darwintulpaner, blandade färger

  En härlig blandning av darwinhybridtulpaner i flera färger. Darwinhybridtulpanen är en medeltidig tulpan med stora enkla blommor på lång och stadig stjälk. Darwinhybridtulpanen kan bli långlivad i trädgården. Mycket bra som snittblommor.

  59,00 kr
 • Darwinhybridtulpan Hakuun

  Darwinhybridtulpan Hakuun

  En sval skönhet med stora blommor även för den lätt skuggiga rabatten om våren. Låt gärna de hållbara blommorna dyka upp på flera platser i trädgården. Eftersom denna tulpan har tagits fram i Japan har den fått namn efter en känd zenmästare.

  59,00 kr
 • Tulpan, Darwin - Ad Rem

  Tulpan, Darwin - Ad Rem

  En robust tulpan med stora härliga orangeröda blommor. Kronbladen är kantade med en gul strimma längst ut. Ett både ståtligt och spektakulärt inslag i rabatten där den på stadig stjälk klarar både regn och vind.

  59,00 kr
 • Tulpan, Darwin - Ollioules

  Tulpan, Darwin - Ollioules

  En riktigt ögongodis i trädgården med en diskret rosa färg med ganska breda, rosa nyanser som övergår i krämvitt längs kronbladens kanter. Blir 55-60 cm hög och blommar i april-maj

  59,00 kr
 • Tulpan, Darwin - Alfred Heineken

  Tulpan, Darwin - Alfred Heineken

  En vacker vit drawinhybrid tulpan med ljusgula flammor. Blir 40-50 cm hög och blommar i April-Maj. 10 st lökar per förpackning.  

  59,00 kr

7 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning