Tulpaner

Artiklar 1 till 9 av totalt 73

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Dvärgtulpan - Turkestanica

  Dvärgtulpan - Turkestanica

  Dvärgtulpanen blommar rikligt och får ofta flera små blommor på varje stängel. Blommorna, som öppnar sig till en vid stjärna, är vita på insidan med gult centrum. Utsidan av blombladen är svagt gråvioletta med gul bas.

  29,00 kr
 • Flocktulpan - Tarda

  Flocktulpan - Tarda

  Flocktulpanen blommar rikligt och får flera blommor på varje stängel. Blommorna, som bara slår ut i fullt solsken, är benvita med ett stort gult centrum och strålar som små stjärnor. Utsidan av blombladen är ofta svagt rosabruna.

  35,00 kr
 • Tulpan, viol - Little Beauty

  Tulpan, viol - Little Beauty

  Vackra purpurfärgade blommor som öppnar sig mot solen, Förvildar sig gärna och trivs i t ex stenpartier i varma lägen. Blir ca 10 cm hög och blommar i april-maj. 10 st lökar per förpackning. 

  39,00 kr
 • Tulpan, Botaniska - Specie mixed

  Tulpan, Botaniska - Specie mixed

  Denna livliga blandning av botaniska tulpaner är idealisk för alla trädgårdsmästare som vill föra en explosion av färg till vårträdgården, men vill prova något annat och vänder sig bort från de traditionella tulpanerna och påskliljorna. Blir 10-20 cm höga och blommar i april. 

  39,00 kr
 • Kretatulpan - Saxatilis

  Kretatulpan - Saxatilis

  Hos Kretatulpanen är blommorna doftande, ljust rosalila med gul bas och sitter ofta flera tillsammans på samma stjälk.

  49,00 kr
 • Grönbandad tulpan 'Groenland'

  Grönbandad tulpan 'Groenland'

  En vackert gammalrosa tulpan med smaragdgröna teckningar längs kronbladen. En given favorit hos många trädgårdsentusiaster, faktiskt ända sedan 1955. Mycket vacker i stora grupper. Robust och tålig och en utmärkt snittblomma.

  49,00 kr
 • Enkel Tulpan Salmon Prince

  Enkel Tulpan Salmon Prince

  En tidig läckerhet med annorlunda färgsättning och form, framodlad och utvald för sina kvalitéer som snittblomma. Blomman har en svag doft och skiftar i rosa och laxrosa under blomningen. Kombinera den gärna med vitt och rött i buketten.

  49,00 kr
 • Tulpan, Queen of night

  Tulpan, Queen of night

  Queen of night är en svart enkel tulpan som blir mellan 45 - 50 cm. Blommar i maj. 10 st lökar i en förpackning med lökstorlek 12/+. Dessa tulpaner är senblommande, har långa stjälkar med vackra bägarformade blommor.

  49,00 kr
 • Tulpan, Candy Prince

  Tulpan, Candy Prince

  Ljuslila blommor som skimmrar i silver och passar perfekt i rabatt, krukor. Även lämpliga som snittblommor. Blir ca 35-40 cm höga och blommar i April-Maj.

  49,00 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 73

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista 

Minskande ordning