Övriga lökar

Artiklar 1 till 9 av totalt 20

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Guldlök - Moly

  Guldlök - Moly

  Guldlök har små, guldgula blommor som sitter i en 6-8 cm bred blomställning. Passar i stenpartiet, rabatten och intill buskar. Blir 15-20 cm hög och blommar i maj-juni. 

  25,00 kr
 • Vårstjärna - blå "Forbesii"

  Vårstjärna - blå "Forbesii"

  Blommar med blå blommor. Kan sprida sig i trädgården. Höjd 10-15 cm. Blommar i april. Lökstorlek 4/5. En fp innehåller 18 lökar.

  Denna lilla vårblomma strålar verkligen som en stjärna i vårsolen. Dess naturliga utbredningsområde är bergen i västra Turkiet. Kan odlas i större delen av landet på skyddad växtplats. Passar utmärkt till förvildning.

  32,00 kr
 • Hundtandslilja - Gräddvit "White beauty"

  Hundtandslilja - Gräddvit "White beauty"

  Blommar med vita blommor. Kan sprida sig i trädgården. Höjd 15-30 cm. Blommar i april-maj. Lökstorlek 1. En fp innehåller en lök.

  Hundtandslilja - se på knölens form och du kan förstå varför den kallas så. Plantera lökarna så tidigt som möjligt på hösten.

  40,00 kr
 • Iris, regnbågsiris "Harmony"

  Iris, regnbågsiris "Harmony"

  Blommar med blå blommor och blir 10-15 cm hög. Blommar i mars-april.Lökstorlek 5/+. En fp innehåller 15 lökar.

  Iris betyder regnbåge på grekiska, därav namnet regnbågsiris. De härstammar från den vildväxande våririsen. Trivs bäst i en jord som är fuktig under våren men sedan torr hela sommaren.

  40,00 kr
 • Balkansippa blandade

  Balkansippa blandade

  Balkansippa är en riktig sötnos som påminner i utseende om vår inhemska vitsippa. Denna blandning innehåller vit-, blå- och även rosablommande balkansippor. 

  40,00 kr
 • Rysk blåstjärna - Siberica

  Rysk blåstjärna - Siberica

  En mycket lättodlad växt. Blommar med blå blommor och kan sprida sig i trädgården. Höjd 10-15 cm. Blommar i april-maj. Placeras i grupper i trädgården och låter sig lätt förvildas. Som snittblomma har den lång hållbarhet. Den trivs i skuggiga eller soliga lägen och är därför idealisk till förvildning.

  Den ryska blåstjärnan är kanske en av våra mest igenkända och välkomna gäster om våren. Den blir ofta långlivad i trädgården där den trivs.

  40,00 kr
 • Stor vårstjärna - Alba

  Stor vårstjärna - Alba

  Stor vårstjärna med sina vackara vita blommor strålar verkligen som en stjärna i vårsolen. Samplantera gärna med porslinshyacint och rysk blåstjärna för att skapa blomstermattor i skiftande blå och vita nyanser.

  40,00 kr
 • Bukettlilja 'Koningin Fabiola'

  Bukettlilja 'Koningin Fabiola'

  Med långa stjälkar och stjärnformade blommor i kungligt blått är bukettliljan perfekt till snitt och verkligen värd sitt namn. Plantera den i kruka eller i grupper i rabatten. Sitt skira utseende till trots är den ganska tålig.

  40,00 kr
 • Kungsängslilja Meleagris

  Kungsängslilja Meleagris

  En 25 cm hög växt med hängande, rutmönstrigt tecknade blommor i vitt, brunt och violett. Lökarna trivs både i soliga och mer skuggiga lägen och blommar i maj-juni.

  44,00 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 20

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

Minskande ordning