Övriga lökar

Artiklar 1 till 9 av totalt 22

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Vårstjärna - blå "Forbesii"

  Vårstjärna - blå "Forbesii"

  Blommar med blå blommor. Kan sprida sig i trädgården. Höjd 10-15 cm. Blommar i april. Lökstorlek 4/5. En fp innehåller 18 lökar.

  Denna lilla vårblomma strålar verkligen som en stjärna i vårsolen. Dess naturliga utbredningsområde är bergen i västra Turkiet. Kan odlas i större delen av landet på skyddad växtplats. Passar utmärkt till förvildning.

  35,00 kr
 • Bukettlilja 'Koningin Fabiola'

  Bukettlilja 'Koningin Fabiola'

  Med långa stjälkar och stjärnformade blommor i kungligt blått är bukettliljan perfekt till snitt och verkligen värd sitt namn. Plantera den i kruka eller i grupper i rabatten. Sitt skira utseende till trots är den ganska tålig.

  35,00 kr
 • Gul hundtandslilja 'Pagoda'

  Gul hundtandslilja 'Pagoda'

  En sort med klargula, turbanlika blommor som blommar tidigt och allt kraftfullare med åren. Belönad som särskilt odlingsvärd sort av Royal Horticultural Society. 

  35,00 kr
 • Iris "Hollandica Mix"

  Iris "Hollandica Mix"

  En härlig blandning av vit, gult och lila i olika nyanser som verkligen lyser upp din trädgård. Blir 55-60 cm hög och blommar i juni-juli.Antal lökar 15st.

  35,00 kr
 • Balkansippa Blue Shades

  Balkansippa Blue Shades

  Balkansippa är en riktig sötnos som påminner i utseende om vår inhemska vitsippa. Sorten 'Blue Shades' har en vackert djupt blå färg. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  35,00 kr
 • Balkansippa Blandade färger

  Balkansippa Blandade färger

  Balkansippa är en riktig sötnos som påminner i utseende om vår inhemska vitsippa. Denna blandning innehåller vit-, blå- och även rosablommande balkansippor. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  35,00 kr
 • Rysk Blåstjärna "Siberica"

  Rysk Blåstjärna "Siberica"

  En mycket lättodlad växt. Blommar med blå blommor och kan sprida sig i trädgården. Höjd 10-15 cm. Blommar i april-maj. Placeras i grupper i trädgården och låter sig lätt förvildas. Som snittblomma har den lång hållbarhet. Den trivs i skuggiga eller soliga lägen och är därför idealisk till förvildning.Den ryska blåstjärnan är kanske en av våra mest igenkända och välkomna gäster om våren. Den blir ofta långlivad i trädgården där den trivs.Antal lökar 15st.

  35,00 kr
 • Stor Vårstjärna "Alba"

  Stor Vårstjärna "Alba"

  Stor vårstjärna med sina vackara vita blommor strålar verkligen som en stjärna i vårsolen. Samplantera gärna med porslinshyacint och rysk blåstjärna för att skapa blomstermattor i skiftande blå och vita nyanser.Blommar April.Antal lökar 20st.

  35,00 kr
 • Balkansippa - White Splendour

  Balkansippa - White Splendour

  White Splendour är en vit balkansippa som blir ca 10-15 cm hög. Påminner om vitsippa men är kraftigare i växtsättet. Mörkgröna och handflikiga blad med vita blommor. Plantering utomhus under höst. Blomning i april.

  39,00 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 22

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

Minskande ordning