NYHETER

Artiklar 1 till 9 av totalt 42

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Guldlök Moly

  Guldlök Moly

  Guldlök har små, guldgula blommor som sitter i en 6-8 cm bred blomställning. Passar i t.ex. stenpartiet, rabatten och intill buskar. Anses verka avvisande på sork och mindre smaklig för rådjur, hare och kanin.

  29,00 kr
 • Kvicklök - Roseum

  Kvicklök - Roseum

  En allium vars ljusrosa, romantiska blomställningar skapar ljuva blomsterbuketter.

  35,00 kr
 • Påsklilja 'Golden Ducat'

  Påsklilja 'Golden Ducat'

  Ett strålande blickfång i rabatten - denna påsklilja har en fylld, underbart gyllengul blomma som glimrar i såväl rabatt som bland buskar och under träd.

  35,00 kr
 • Stjärnnarciss 'Hollywood'

  Stjärnnarciss 'Hollywood'

  En stjärnnarciss som tillhör Storkroniga Gruppen. Blommorna har citrongula kalkblad och en stor vid bikrona som är gulorange. Tuff både i rabatten och bland buskar.

  35,00 kr
 • Bukettlilja 'Koningin Fabiola'

  Bukettlilja 'Koningin Fabiola'

  Med långa stjälkar och stjärnformade blommor i kungligt blått är bukettliljan perfekt till snitt och verkligen värd sitt namn. Plantera den i kruka eller i grupper i rabatten. Sitt skira utseende till trots är den ganska tålig.

  35,00 kr
 • Gul hundtandslilja 'Pagoda'

  Gul hundtandslilja 'Pagoda'

  En sort med klargula, turbanlika blommor som blommar tidigt och allt kraftfullare med åren. Belönad som särskilt odlingsvärd sort av Royal Horticultural Society. 

  35,00 kr
 • Balkansippa Blue Shades

  Balkansippa Blue Shades

  Balkansippa är en riktig sötnos som påminner i utseende om vår inhemska vitsippa. Sorten 'Blue Shades' har en vackert djupt blå färg. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  35,00 kr
 • Balkansippa Blandade färger

  Balkansippa Blandade färger

  Balkansippa är en riktig sötnos som påminner i utseende om vår inhemska vitsippa. Denna blandning innehåller vit-, blå- och även rosablommande balkansippor. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  35,00 kr
 • Tulpan, Botaniska - Specie mixed

  Tulpan, Botaniska - Specie mixed

  Denna livliga blandning av botaniska tulpaner är idealisk för alla trädgårdsmästare som vill föra en explosion av färg till vårträdgården, men vill prova något annat och vänder sig bort från de traditionella tulpanerna och påskliljorna. Blir 10-20 cm höga och blommar i april. 

  39,00 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 42

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista 

Minskande ordning