Stjärnnarcisser

9 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Ice Follies

  Ice Follies

  'Ice Follies' är en stjärnnarciss som tillhör Storkroniga Gruppen. När blomman slår ut är den vit och ljust citrongul men ljusnar senare och blir nästan helt vit. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  25,00 kr
 • White Lion

  White Lion

  Blommar med fyllda, cremevita blommor. Höjd 35-40 cm. Blommar i april-maj.

  Inom gruppen stjärnnarcisser finns i sortimentet fylldblommiga, flikkroniga och storkroninga narcisser. De flikkorniga kännetecknas av att dess bikrona (inre blomblad) är flikiga och ibland lika lång och vid som kransen av kalkbladen (de yttre kronbladen). De storkroniga stjärnnarcissernas bikrona är relativt stor och kan variera till formen.

  Lökstorlek 12/14

  En fp innehåller 5 lökar

  40,00 kr
 • Dick Wilden

  Dick Wilden

  Dick Wilden' är en stjärnnarciss som har blommor som är fyllda i vackert gula nyanser. Blir ca 35-45 hög och blommar april-maj. 

  40,00 kr
 • Ice king

  Ice king

  Blommorna är stora, fyllda och vackert cremevita och ljust gula. Blir 30-35 hög. Dessa narcisser är enkla att odla.

  40,00 kr
 • Orange progress

  Orange progress

  Blommorna på denna stjärnnarciss har citrongula kalkblad och en stor vid bikrona som är gulorange. Blir ca 30-s5 cm hög och blommar april-maj.

  40,00 kr
 • Stjärnnarciss "Waltz"

  Stjärnnarciss "Waltz"

  Får dubbla blommor i aprikos och creamfärgade nyanser. Blir 30-35 cm hög och blommar i april-maj. Passar utmärkt både i rabatten, bland buskar och under träd. 

  40,00 kr
 • Orangery

  Orangery

  Stjärnnarciss är en hybrid mellan påsk- och pingstlilja. Flikkronig stjärnnarciss är den organge kronan i mitten delad i flera flikar som ofta är minst lika långa som de vita yttre kronbladen. 

  40,00 kr
 • Narciss, Pipit

  Narciss, Pipit

  En härlig narcisssom bär två eller tre citron-gula blommor per stam, kuporna bleknar snabbt till gräddvit. Sötdoft, Narcissus 'Pipit' blommar från mitten till sen våren. 

  40,00 kr
 • Påsktazett 'Tête-à-Tête' - EKO

  Påsktazett 'Tête-à-Tête' - EKO

  En lysande gul liten narciss med 2-3 blommor på varje stängel. Passar utmärkt både i rabatten, bland buskar och under träd. Även mycket söt att plantera i kruka. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  69,00 kr

9 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning