Stjärnnarcisser

5 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Ice Follies

  Ice Follies

  'Ice Follies' är en stjärnnarciss som tillhör Storkroniga Gruppen. När blomman slår ut är den vit och ljust citrongul men ljusnar senare och blir nästan helt vit. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  35,00 kr
 • Stjärnnarciss 'Hollywood'

  Stjärnnarciss 'Hollywood'

  En stjärnnarciss som tillhör Storkroniga Gruppen. Blommorna har citrongula kalkblad och en stor vid bikrona som är gulorange. Tuff både i rabatten och bland buskar.

  35,00 kr
 • Strärnnarcisser "Dick Wilden"

  Strärnnarcisser "Dick Wilden"

  Dick Wilden' är en stjärnnarciss som har blommor som är fyllda i vackert gula nyanser. Blir ca 35-40 hög och blommar april-maj. Passar utmärkt både i rabatten, bland buskar och under träd. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.Antal lökar 5st

  35,00 kr
 • Stjärnnarcisser "Walz"

  Stjärnnarcisser "Walz"

  Får dubbla blommor i aprikos och creamfärgade nyanser.  Blir 30-35 cm hög och blommar i april-maj. Passar utmärkt både i rabatten, bland buskar och under träd. Narcisser anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.Antal lökar 5st.

  39,00 kr
 • Narciss, Stjärn - Sinopel

  Narciss, Stjärn - Sinopel

  En doftande pingslilja med en spektakulär bikrona som skiftar i färg från limegrönt till gult. Blir 30-40 cm hög och blommar i april-maj.

  69,00 kr

5 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning