Övriga narcisser

6 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Trädgårdsnarciss - Minnow

  Trädgårdsnarciss - Minnow

  Sorten `Minnow´ registrerades i England 1962. Denna trädgårdstazett får två eller fler små doftande, ljusgula blommor på varje stängel. Höjd 25-35 cm. Blommar i april-maj

  25,00 kr
 • Blandade narcisser

  Blandade narcisser

  En härlig blandning av narcisser i olika färger. Passar utmärkt både i rabatten, bland buskar och under träd. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  25,00 kr
 • Påsktazett - Tête-á-Tête

  Påsktazett - Tête-á-Tête

  'Tête-à-Tête' är en lysande gul liten narciss med 2-3 blommor på varje stängel. Passar utmärkt både i rabatten, bland buskar och under träd. Även mycket söt att plantera i kruka. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  32,00 kr
 • Narciss 'Irene Copeland'

  Narciss 'Irene Copeland'

  Det var Irene Copelands far som odlade fram den här dahlieliknande narcissen i början av 1900-talet. Den är gräddfärgad och gullvivegul, och kronbladen så vackert arrangerade att den skulle smycka vilken elegant damhatt som helst.

  52,00 kr
 • Trädgårdsnarciss 'Minnow - EKO

  Trädgårdsnarciss 'Minnow - EKO

  En trädgårdstazett som får två eller flera små doftande blommor på varje stängel. Kalkbladen är ljust gula och bikronan är mörkare gul. Söt både i rabatten och i krukor. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  69,00 kr
 • Påsktazett 'Tête-à-Tête' - EKO

  Påsktazett 'Tête-à-Tête' - EKO

  En lysande gul liten narciss med 2-3 blommor på varje stängel. Passar utmärkt både i rabatten, bland buskar och under träd. Även mycket söt att plantera i kruka. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  69,00 kr

6 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning