Narcisser

Artiklar 1 till 9 av totalt 16

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Blandade narcisser

  Blandade narcisser

  En härlig blandning av narcisser i olika färger. Passar utmärkt både i rabatten, bland buskar och under träd. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  29,00 kr
 • Ice Follies

  Ice Follies

  'Ice Follies' är en stjärnnarciss som tillhör Storkroniga Gruppen. När blomman slår ut är den vit och ljust citrongul men ljusnar senare och blir nästan helt vit. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  35,00 kr
 • Påsklilja 'Golden Ducat'

  Påsklilja 'Golden Ducat'

  Ett strålande blickfång i rabatten - denna påsklilja har en fylld, underbart gyllengul blomma som glimrar i såväl rabatt som bland buskar och under träd.

  35,00 kr
 • Stjärnnarciss 'Hollywood'

  Stjärnnarciss 'Hollywood'

  En stjärnnarciss som tillhör Storkroniga Gruppen. Blommorna har citrongula kalkblad och en stor vid bikrona som är gulorange. Tuff både i rabatten och bland buskar.

  35,00 kr
 • Strärnnarcisser "Dick Wilden"

  Strärnnarcisser "Dick Wilden"

  Dick Wilden' är en stjärnnarciss som har blommor som är fyllda i vackert gula nyanser. Blir ca 35-40 hög och blommar april-maj. Passar utmärkt både i rabatten, bland buskar och under träd. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.Antal lökar 5st

  35,00 kr
 • Bukettnarcisser "Bridal Crown"

  Bukettnarcisser "Bridal Crown"

  Dessa narcisser är enkla att odla. De blommar tidigt i såväl stark sol som i skugga.Blommar från Aprol till Maj. De är både lämpliga som snittblommor och som att förvildas i trädgården. De blommar rikligare för varje år. De passar i rabatter såväl som i blomlåda.Planteras från september till november med spetsen uppåt, ca 15 cm djupt och med 10 cm mellan lökarna.Antal lökar 6st.

  35,00 kr
 • Golden Harvest

  Golden Harvest

  'Golden Harvest' är en påsklilja och tillhör Trumpetkroniga Gruppen. Den har stora vackert gyllengula blommor och passar utmärkt både i rabatten, bland buskar och under träd. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  39,00 kr
 • Narciss, Trädgård - Minnow

  Narciss, Trädgård - Minnow

  Robust och härligt doftande miniatyr påsklilja med 2-5 blommor på varje stjälk, prydd med blekgula kronblad och smörgula trumpeter. Blommar i april-maj och blir 25-35 cm höga.

  39,00 kr
 • Stjärnnarcisser "Walz"

  Stjärnnarcisser "Walz"

  Får dubbla blommor i aprikos och creamfärgade nyanser.  Blir 30-35 cm hög och blommar i april-maj. Passar utmärkt både i rabatten, bland buskar och under träd. Narcisser anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.Antal lökar 5st.

  39,00 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 16

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning