Narcisser

Artiklar 1 till 9 av totalt 19

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Ice Follies

  Ice Follies

  'Ice Follies' är en stjärnnarciss som tillhör Storkroniga Gruppen. När blomman slår ut är den vit och ljust citrongul men ljusnar senare och blir nästan helt vit. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  25,00 kr
 • Blandade narcisser

  Blandade narcisser

  En härlig blandning av narcisser i olika färger. Passar utmärkt både i rabatten, bland buskar och under träd. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork.

  25,00 kr
 • Påsklilja 'Golden Ducat'

  Påsklilja 'Golden Ducat'

  Ett strålande blickfång i rabatten - denna påsklilja har en fylld, underbart gyllengul blomma som glimrar i såväl rabatt som bland buskar och under träd.

  32,00 kr
 • White Lion

  White Lion

  Blommar med fyllda, cremevita blommor. Höjd 35-40 cm. Blommar i april-maj.

  Inom gruppen stjärnnarcisser finns i sortimentet fylldblommiga, flikkroniga och storkroninga narcisser. De flikkorniga kännetecknas av att dess bikrona (inre blomblad) är flikiga och ibland lika lång och vid som kransen av kalkbladen (de yttre kronbladen). De storkroniga stjärnnarcissernas bikrona är relativt stor och kan variera till formen.

  Lökstorlek 12/14

  En fp innehåller 5 lökar

  40,00 kr
 • Mount Hood

  Mount Hood

  En vackar, helt vit påsklilja. Dessa narcisser är enkla att odla. De blommar tidigt i såväl stark sol som i skugga. Höjd 30-35 cm. 

  40,00 kr
 • Dick Wilden

  Dick Wilden

  Dick Wilden' är en stjärnnarciss som har blommor som är fyllda i vackert gula nyanser. Blir ca 35-45 hög och blommar april-maj. 

  40,00 kr
 • Ice king

  Ice king

  Blommorna är stora, fyllda och vackert cremevita och ljust gula. Blir 30-35 hög. Dessa narcisser är enkla att odla.

  40,00 kr
 • Orange progress

  Orange progress

  Blommorna på denna stjärnnarciss har citrongula kalkblad och en stor vid bikrona som är gulorange. Blir ca 30-s5 cm hög och blommar april-maj.

  40,00 kr
 • Bridal crown

  Bridal crown

  Dessa narcisser är enkla att odla. De blommar tidigt i såväl stark sol som i skugga. De är både lämpliga som snittblommor och som att förvildas i trädgården. De blommar rikligare för varje år. De passar i rabatter såväl som i blomlådor.

  40,00 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 19

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

Minskande ordning