Lovely Match

6 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Romantic Garden, Lovely match

  Romantic Garden, Lovely match

  Med sitt glada öga blickar den söta balkansippan upp mot den doftande hyacintens strama krona. Två vackert matchande blålila nyanser som passar perfekt till den fyllda tulpanens ljuvt rosa toner.

  109,00 kr
 • Lovely Match - Tulpaner-Kungsängslilja Chess

  Lovely Match - Tulpaner-Kungsängslilja Chess

  Två välformade tulpaner, en "svart" och en vit, står som två eleganta spelare på ett rutigt golv av nickande kungsängsliljor. Vad annat än Chess (schack) kan vi kalla denna vårfagra bukett? Vacker i såväl rabatt som kruka.

  109,00 kr
 • Tulpan, Narciss - Robin Hood

  Tulpan, Narciss - Robin Hood

  En vacker blandning av röda tulpaner och den vita orkidenarcissen Thalia. Blommar i april-maj och blir mellan 30-50 cm höga. 20st lökar per förpackning

  109,00 kr
 • Tulpan, dubbel - Sensation

  Tulpan, dubbel - Sensation

  En romantisk blandning av dubbla tulpaner i rosa, lila och vita färger. Blommar i april-maj och blir 40-50 cm höga. 20 st lökar per förpackning.

  109,00 kr
 • Allium Duet

  Allium Duet

  Allium Duet är en dekorativ blandning av allium i olika färger. Allium höjer sig majestätiskt ovanför de andra lökväxterna i rabatten med sin höjd på 75-80 cm. Trots sin längd är den inte vindkänslig. Blommar i maj-juli. Innehåller 15 lökar.

  109,00 kr
 • Kejsarkrona, mix

  Kejsarkrona, mix

  En spännande blandning av röda, orange och gula kejsarkronor. Blommar i april.maj och blir 85-95 cm höga. 3 st lökar per förpackning.

  109,00 kr

6 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning