Krokus

9 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Vårkrokus "Blandade"

  Vårkrokus "Blandade"

  En härlig blandning med gula, vita och blå blommor. Höjd 10-15 cm som blommar i mars-april. Passar fint förutom i rabatten, i kanten av buskar och häckar och framför träd där vårsolen lyser. Lyser upp i stenpartiet, vid murar och husväggar i varma soliga lägen. Återkommer gärna år efter år där den trivs.Antal lökar 15st

  35,00 kr
 • Vårkrokus "Jeanne D' arc '

  Vårkrokus "Jeanne D' arc '

  En ljuvligt vit självförökande krokus som blir 7-10 cm hög och blommar i mars-april. I en förpackning innehåller 15 lökar.

  35,00 kr
 • Krokus, Vår - Vanguard

  Krokus, Vår - Vanguard

  Purpurblå insida med silveraktig utsida. Den tidigaste av de storblommande krokussorterna att blomma. Blommar i mars-april och återkommer varje år. Blir 10-15 cm höga. 

  39,00 kr
 • Krokus, Bägare - Dorothy

  Krokus, Bägare - Dorothy

  Små bägar formade blommor i ljusgul, lite mörkare gul på de yttre kronbladen. Denna ljusa soliga blomma är en välkommen syn när den först dyker upp i februari till mars, en upplysning om de ljusare dagarna med vårsäsongen. Blir 7-10 cm höga

  39,00 kr
 • Krokus, Vår - Remembrance

  Krokus, Vår - Remembrance

  Remembrance är en intensivt blåviolett vårkrokus med pistill i lysande orange som blir ca 10-15 cm hög.Blommar i mars-april. 15 st lökar per förpackning.

  39,00 kr
 • Krokus, Vår - Pickwick

  Krokus, Vår - Pickwick

  Blommar med violett-vita strimmiga blommor. Höjd 10-15 cm. Blommar i mars-april och är självförökande. En förpackning innehåller 15 lökar.

  Ivriga vårblommor som knappt har tid att invänta barmarken utan skjuter upp sina blommor genom snön. Visst är det dessa, de allra första vårblommorna, vi så förväntansfullt kikar efter för att få säga - nu är våren här!

  39,00 kr
 • Krokus, Vår - Blue Pearl

  Krokus, Vår - Blue Pearl

  En ljusblå småblommig krokus som blir 7-10 cm hög. Plötsligt står de där, ett par dagars sol räcker för att få dem att slå ut. Plantering utomhus under höst. Blomning i mars. 20 st lökar per förpackning.

  39,00 kr
 • Krokus, Gull - Golden Yellow

  Krokus, Gull - Golden Yellow

  Golden Yellow med den glödande smörgula glansen, blommar i mars-arpil och blir 10-15 cm hög. 15 st lökar per förpackning.  

  39,00 kr
 • Insektshotell med krokuslökar

  Insektshotell med krokuslökar

  Hjälp naturen på traven genom att erbjuda boplats för olika insekter, vilket är en tillgång för din trädgård. Insekter är nödvändiga i pollineringsprocessen och dessutom bra på att hålla efter skadegörarna i trädgården. I huset ingår även 25st krokuslökar i blandade färger. 

  189,00 kr

9 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning