Hyacinter

8 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Pärlhyacint, bredbladig "Latifolium"

  Pärlhyacint, bredbladig "Latifolium"

  Blommar med doftande, blåvioletta blommor. Höjd 20-30 cm. Blommar i april-maj. Lökstorlek 5/+. En fp innehåller 15 lökar.

  Pärlhyacinten är nog en av de mest lättodlade bland små lökväxter. Den vita sorten `Album´ är en gammal sort, som finns omnämnd redan 1596. Den bredbladiga pärlhyacintens blomsamling är kompakt och liknar en blåsvart druvklase med små, himmelsblå blommor i toppen. Pärlhyacinten passar i såväl rabatt, kruka och mellan buskar.

  32,00 kr
 • Porslinshyacint "Puschkinia"

  Porslinshyacint "Puschkinia"

  Blommar med vit-ljusblå blommor och kan sprida sig i trädgården. Höjd 10-15 cm. Blommar i april-maj. Lökstorlek. 5/+. En fp innehåller 18 lökar.

  Porslinshyacintens vita blommor med en blå rand på varje blomblad ger ett skimrande ljusblått intryck. Blir ofta långlivad där den trivs.

  32,00 kr
 • Dvärghyacint - Azureum

  Dvärghyacint - Azureum

  Denna lättodlade och doftande lilla pärlhyacint återkommer gärna år efter år. De ljusblå blommorna har en skir, vit kant och beundras med fördel på nära håll. Perfekt i kruka och rabattkant och helt ljuvlig i små bordsarrangemang.

  32,00 kr
 • Armenisk pärlhyacint - Armeniacum

  Armenisk pärlhyacint - Armeniacum

  Blommar med doftande, koboltblå blommor och kan sprida sig i trädgården blir 15-20 cm hög och blommar i april-maj. 

  40,00 kr
 • Spansk klockhyacint blandade

  Spansk klockhyacint blandade

  Blommar med rosa, vita och blå blommor som blir 15-30 cm hög och blommar i maj-juni. En mycket lättodlad växt. Placeras i grupper i trädgården och låter sig lätt förvildas.

  52,00 kr
 • Pärlhyacint - White magic

  Pärlhyacint - White magic

  Blommar med vita ljuvliga blommor som kan sprida sig i trädgården. Blir ca 10-15 cm hög och blommar i april-maj. 

  52,00 kr
 • Armenisk pärlhyacint - EKO

  Armenisk pärlhyacint - EKO

  En blåblommande skönhet och ett måste i trädgården om våren. Mycket vacker att plantera i kruka tillsammans med t ex vita tulpaner ur Tidiga Fylldblommiga Gruppen.

  69,00 kr
 • Cool & Fresh

  Cool & Fresh

  En grann blandning av lågväxande vita blommande tulpaner tillsammans med blå pärlhyacinter. Cool & Fresh ger ett snyggt och coolt intryck som kommer att ge vårrabatten ytterligare en dimension. Innehåller 40 st lökar.

  96,00 kr

8 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning