Hyacinter

Artiklar 1 till 9 av totalt 10

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Porslinshyacint "Puschkinia"

  Porslinshyacint "Puschkinia"

  Blommar med vit-ljusblå blommor och kan sprida sig i trädgården. Höjd 10-15 cm. Blommar i april-maj. Lökstorlek. 5/+. En fp innehåller 18 lökar.

  Porslinshyacintens vita blommor med en blå rand på varje blomblad ger ett skimrande ljusblått intryck. Blir ofta långlivad där den trivs.

  35,00 kr
 • Spansk Klockhyacint "Blandade"

  Spansk Klockhyacint "Blandade"

  Blommar med rosa, vita och blå blommor som blir 25-35cm hög blommar i maj-juni. En mycket lättodlad växt. Placeras i grupper i trädgården och låter sig lätt förvildas. Som snittblomma har den lång hållbarhet. Den trivs i skuggiga lägen och är därför idealisk till förvildning.Antal lökar 10st

  35,00 kr
 • Armenisk Pärlhyacint "Armeniacum"

  Armenisk Pärlhyacint "Armeniacum"

  Blommar med doftande, koboltblå blommor och kan sprida sig i trädgården blir 15-20 cm hög och blommar i april-maj. Innehåller 20st lökar.Pärlhyacinten är nog en av de mest lättodlade bland små lökväxter. Den vita sorten `Album´ är en gammal sort, som finns omnämnd redan 1596. Den bredbladiga pärlhyacintens blomsamling är kompakt och liknar en blåsvart druvklase med små, himmelsblå blommor i toppen. Pärlhyacinten passar i såväl rabatt, kruka och mellan buskar.

  35,00 kr
 • Pärlhyacint, Bredbladig - Latifolium

  Pärlhyacint, Bredbladig - Latifolium

  En unik tvåfärgad pärhyacint där blomsamlingen är ljusblått upptill och mörk nertill. Blommar i apri-maj och blir 10-15 cm hög. 15 st lökar per förpackning. 

  39,00 kr
 • Trädgårdshyacint - Pink Pearl

  Trädgårdshyacint - Pink Pearl

  Pink Pearl är en doftande rosa trädgårdshyacint som blir ca 25 cm hög. Blommar i april. 5 st lökar per förpackning.

  39,00 kr
 • Pärlhyacint "White Magic"

  Pärlhyacint "White Magic"

  Blommar med vita ljuvliga blommor som kan sprida sig i trädgården. Blir ca 10-15 cm hög och blommar i april-maj. En förpackning innehåller 10st lökar.Pärlhyacinten är nog en av de mest lättodlade bland små lökväxter. Den vita sorten `Album´ är en gammal sort, som finns omnämnd redan 1596. Den bredbladiga pärlhyacintens blomsamling är kompakt och liknar en blåsvart druvklase med små, himmelsblå blommor i toppen. Pärlhyacinten passar i såväl rabatt, kruka och mellan buskar.

  39,00 kr
 • Klockhyacint Mörk "Persica"

  Klockhyacint Mörk "Persica"

  Den mörka klockliljan har läckert mörkt violetta klockformade blommor i toppen på den långa stjälken, blir 80-90 cm hög. Kan odlas i den södra halvan av landet i ett soligt, varmt och skyddat läge. Passar fint i rabatter intill murar och husväggar.Blommar mellan April-Maj.Antal lökar 10st

  49,00 kr
 • Hyacint, trädgård - Pacific Ocean

  Hyacint, trädgård - Pacific Ocean

  En djupt mörkblå hyacint som mörknar till svart. Hyacinth Pacific Ocean kommer säkert att vara en talande punkt i trädgården med sin dramatiska rika färg och doft. Plantera på egen hand eller med kontrasterande tulpaner för en dramatisk effekt,

  59,00 kr
 • Romantic Garden, Lovely match

  Romantic Garden, Lovely match

  Med sitt glada öga blickar den söta balkansippan upp mot den doftande hyacintens strama krona. Två vackert matchande blålila nyanser som passar perfekt till den fyllda tulpanens ljuvt rosa toner.

  109,00 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 10

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning