Hyacinter

9 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Pärlhyacint, bredbladig "Latifolium"

  Pärlhyacint, bredbladig "Latifolium"

  Blommar med doftande, blåvioletta blommor. Höjd 20-30 cm. Blommar i april-maj. Lökstorlek 5/+. En fp innehåller 15 lökar.

  Pärlhyacinten är nog en av de mest lättodlade bland små lökväxter. Den vita sorten `Album´ är en gammal sort, som finns omnämnd redan 1596. Den bredbladiga pärlhyacintens blomsamling är kompakt och liknar en blåsvart druvklase med små, himmelsblå blommor i toppen. Pärlhyacinten passar i såväl rabatt, kruka och mellan buskar.

  32,00 kr
 • Porslinshyacint "Puschkinia"

  Porslinshyacint "Puschkinia"

  Blommar med vit-ljusblå blommor och kan sprida sig i trädgården. Höjd 10-15 cm. Blommar i april-maj. Lökstorlek. 5/+. En fp innehåller 18 lökar.

  Porslinshyacintens vita blommor med en blå rand på varje blomblad ger ett skimrande ljusblått intryck. Blir ofta långlivad där den trivs.

  32,00 kr
 • Armenisk pärlhyacint - Armeniacum

  Armenisk pärlhyacint - Armeniacum

  Blommar med doftande, koboltblå blommor och kan sprida sig i trädgården blir 15-20 cm hög och blommar i april-maj. 

  40,00 kr
 • Spansk klockhyacint blandade

  Spansk klockhyacint blandade

  Blommar med rosa, vita och blå blommor som blir 15-30 cm hög och blommar i maj-juni. En mycket lättodlad växt. Placeras i grupper i trädgården och låter sig lätt förvildas.

  52,00 kr
 • Pärlhyacint - White magic

  Pärlhyacint - White magic

  Blommar med vita ljuvliga blommor som kan sprida sig i trädgården. Blir ca 10-15 cm hög och blommar i april-maj. 

  52,00 kr
 • Royal Navy

  Royal Navy

  En dubbel trädgårdshyacinten, Royal Navy' är en enastående mörkblå sort med dubbla floretter! Vackra mörkblå blommor med dubbla blommor gör det till en helt unik hyacint-sort med en härlig doft.

  52,00 kr
 • Miss Saigon

  Miss Saigon

  Denna hyacint ger drama till våren trädgården med rika, djupa lila blommor. Miss Saigons himmelska blommor är perfekta för underbara, doftande buketter. Hyacinter kan planteras i behållare eller i marken och är perfekta som snittblommor.

  52,00 kr
 • Romantic Garden, Lovely match

  Romantic Garden, Lovely match

  Med sitt glada öga blickar den söta balkansippan upp mot den doftande hyacintens strama krona. Två vackert matchande blålila nyanser som passar perfekt till den fyllda tulpanens ljuvt rosa toner.

  89,00 kr
 • Cool & Fresh

  Cool & Fresh

  En grann blandning av lågväxande vita blommande tulpaner tillsammans med blå pärlhyacinter. Cool & Fresh ger ett snyggt och coolt intryck som kommer att ge vårrabatten ytterligare en dimension. Innehåller 40 st lökar.

  96,00 kr

9 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning