Gräsfrö

Här kan du köpa gräsfrö till din gräsmatta!

I vår internetbutik hittar du många olika typer av gräsfrö. Det behövs eftersom gräsmattan används till så många olika saker. En del har barn som spelar fotboll på gräsmattan, då får du välja ett gräsfrö som ger ett slitstarkt gräs. Andra vill ha gräsmattan som en blomsteräng. Då finns det speciella blomsterängsblandningar med sommarblommor och gräsfrö. Har du frågor om gräsfrö eller om att anlägga en blomsteräng får du gärna höra av dig till oss.

8 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Dekorationsgräs (STORPACK)

  Dekorationsgräs (STORPACK)

  Dekorationsgräs (flerårig). Timotej. Lättodlat gräs för sådd inomhus hela året runt. Trivs brai fönsterkarmen. Sås ca 10 dagar före användandet. Mycket dekorativt ill påsk eller till jul.

  23,90 kr
 • Foggräs / Fårsvingel (STORPACK)

  Foggräs / Fårsvingel (STORPACK)

  Foggräs (flerårigt). Foggräset utgörs av den finbladiga gräsarten fårsvingel, som är mycket tålig mot torka. Utmärkt som prydnad mellan stenplattor eller andra plattor, där man vill tät grönska.

  23,90 kr
 • Gräsfrö Reparera 70 g

  Gräsfrö Reparera 70 g

  NYHET 2015 Reparera används när du vill laga gräsmattans kala fläckar och små skavanker. Reparera är den sort som gror allra snabbast

  29,00 kr
 • Gräsfrö Skugga 70 g

  Gräsfrö Skugga 70 g

  NYHET 2015 Skugga är perfekt för trädgårdens ”omöjliga” lägen där andra gräsfröer inte vill växa. Skugga är anpassad för mörka och fuktiga ytor.

  29,00 kr
 • 2742-gräsfrö

  Gräsfrö, Reparera, 1 kg

  Hjälp- och reparationsgräs för villagräsmattan. Detta gräsfrö är mycket snabb i starten och därför bra till hjälpsådden. Räcker till 35 m2.

  Ordinarie pris 84,00 kr

  Specialpris: 58,80 kr

 • 2710-gräsfrö-nelson-garden

  Gräsfrö, Villa Sport, 0.5 kg

  Detta gräsfrö gror fort och bildar en tät, fin gräsmatta som också har god slitstyrka. Passar bra till ytor med stort slitage. Räcker till 20 m2.

   

  49,00 kr
 • Kattgräs (STORPACK)

  Kattgräs (STORPACK)

  Kattgräs, havre. Ett snabbväxande gräs, som förbättrar kattens matsmältning. Innehåller vitaminer och mineraler. Bra på vintern, då det inte finns gräs utomhus.

  23,90 kr
 • Reparationsgräs Extra Green (STORPACK)

  Reparationsgräs Extra Green (STORPACK)

  Reparationsgräs, Extra Green (flerårigt). Till reparation av skadade fläckar i gräsmattor. Lågväxande och tät. Den bästa tiden att så gräsfrö är tidigt på hösten när sommartorkan är över.

  23,90 kr

8 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning