Gräsfrö

Här kan du köpa gräsfrö till din gräsmatta!

I vår internetbutik hittar du många olika typer av gräsfrö. Det behövs eftersom gräsmattan används till så många olika saker. En del har barn som spelar fotboll på gräsmattan, då får du välja ett gräsfrö som ger ett slitstarkt gräs. Andra vill ha gräsmattan som en blomsteräng. Då finns det speciella blomsterängsblandningar med sommarblommor och gräsfrö. Har du frågor om gräsfrö eller om att anlägga en blomsteräng får du gärna höra av dig till oss.

6 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Blomsterängsblandning 0.45 kg

  Blomsterängsblandning 0.45 kg

  Blomsteräng är en ljuvlig gräsblandning som på sikt kan ge en äng med mängder av blommor, t ex prästkrage, käringtand, blåklocka, akleja, fingerborgsblomma, blåklint och kornvallmo.

  119,00 kr
 • Dekorationsgräs (STORPACK)

  Dekorationsgräs (STORPACK)

  Dekorationsgräs (flerårig). Timotej. Lättodlat gräs för sådd inomhus hela året runt. Trivs brai fönsterkarmen. Sås ca 10 dagar före användandet. Mycket dekorativt ill påsk eller till jul.

  23,90 kr
 • Gräsfrö Foggräs 70 g

  Gräsfrö Foggräs 70 g

  NYHET 2015 Fog är ett utmärkt val då du vill så gräs mellan stenplattor. Med hjälp av gräset binds jorden mellan plattorna samman samtidigt som ogräs förhindras

  29,00 kr
 • Gräsfrö Reparera 70 g

  Gräsfrö Reparera 70 g

  NYHET 2015 Reparera används när du vill laga gräsmattans kala fläckar och små skavanker. Reparera är den sort som gror allra snabbast

  29,00 kr
 • Kattgräs (STORPACK)

  Kattgräs (STORPACK)

  Kattgräs, havre. Ett snabbväxande gräs, som förbättrar kattens matsmältning. Innehåller vitaminer och mineraler. Bra på vintern, då det inte finns gräs utomhus.

  23,90 kr
 • Reparationsgräs Extra Green (STORPACK)

  Reparationsgräs Extra Green (STORPACK)

  Reparationsgräs, Extra Green (flerårigt). Till reparation av skadade fläckar i gräsmattor. Lågväxande och tät. Den bästa tiden att så gräsfrö är tidigt på hösten när sommartorkan är över.

  23,90 kr

6 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning