X-Ö

Artiklar 19 till 27 av totalt 27

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Ärta Mangetout - Multicoloured Mix

  Ärta Mangetout - Multicoloured Mix

  En blandning av tre mycket olika smaker och utseende av mangetout ärter: Shiraz, Golden Sweet and Oregon sugar pod. Shiraz har lila skivor med en blommig kastanjssmak och sötblå tvåfärgade blommor

  50,00 kr
 • Brytärt, Sugar Ann, EKO

  Brytärt, Sugar Ann, EKO

  Extra tidig, relativt lågväxande (50-60 cm) brytärt med massor av söta och spröda, 6-7 cm långa baljor. De är trinda och trubbiga med ljust grön färg. Sugar Ann är en medaljvinnare och behöver lite eller inget stöd. Den är snabb och pålitlig och kan sås fram till mitten av juli. En portion innehåller ca. 50 frön.

  36,90 kr
 • 9075-runåbergs-fröer-salladsärt-sugar-snap

  Brytärt,Sugar Snap EKO

  En högväxande salladsärt som blir 150 cm och får massor av 8-9 cm långa baljor. Har en lång skördetid och får spröda baljor med delikat smak.

  36,90 kr
 • Märgärt Kelvedon Wonder, låg (STORPACK)

  Märgärt Kelvedon Wonder, låg (STORPACK)

  Märgärt, låg. Tidig, lågväxande sort, som trivs i mullrik jord. Egna odlade ärtor har en alldeles utomordentligt fin smak. De är goda både färska eller lätt kokta. Även bra till infrysning.

  23,90 kr
 • 9125-runåbergs-fröer-märgärt-kelvedon-wonder

  Märgärt, Kelvedon Wonder EKO

  En nyhet från Runåbergs fröer! En tidig, låg märtärt som blir 50 cm hög. Baljorna är mörkgröna och stora för att vara en så tidig sort.

  36,90 kr
 • Micro Leaf - Ärta Organic

  Micro Leaf - Ärta Organic

  Fräscha ärtskott – populära i grönsaksdisken och på restaurangen – är lätta att odla själv! Goda på smörgåsen, till en ångad fisk eller på den nygrillade biffen. Sorten är en s.k. "cut and come again" ” – klipp ovanför det första bladparet så växer nya blad ut. 

  25,00 kr
 • Sockerärt Sugar Tall White

  Sockerärt Sugar Tall White

  Sockerärt, hög. En högväxande sort som ger stor skörd. Platta baljor med små fröämnen. Bäst på mullrik jord. En delikatess, lätt kokt, hel eller skuren i bitar. Barnen uppskattar råa baljor.

  17,90 kr
 • 9230-runåbergs-fröer-sockerärt-norli

  Sockerärt, Norli EKO

  Denna sockerärt heter Norli och är en tålig sockerärt som passar vårt Nordiska klimat bra! Den blir ca 60 cm hög, får vita blommor och en stor skörd.

  36,90 kr
 • 9245-runåbergs-fröer-sockerärt-oregon-sugar-pod

  Sockerärt, Oregon Sugar Pod EKO

  Oregon Sugar Pod är en av världens mest odlade sockerärter. Den får relativt små fröer i sina baljor. Skörda dina sockerärter regelbundet. De skall vara platta.

  36,90 kr

Artiklar 19 till 27 av totalt 27

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

Minskande ordning