T-W

Artiklar 1 till 9 av totalt 50

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Ärta Mangetout - Multicoloured Mix

  Ärta Mangetout - Multicoloured Mix

  En blandning av tre mycket olika smaker och utseende av mangetout ärter: Shiraz, Golden Sweet and Oregon sugar pod. Shiraz har lila skivor med en blommig kastanjssmak och sötblå tvåfärgade blommor

  50,00 kr
 • Easy to Grow, Ampeltomat

  Easy to Grow, Ampeltomat

  Smart förodlingsset med försådda pluggar av komposterbar kokosfiber, torv och näring i en förpackning som fungerar som ett drivhus. Tillsätt endast vatten. Innehåller frön till två olika sorters ampeltomater: 3 pluggar med ’Tumbeling Tom Yellow’ och 3 pluggar med ’Gartenperle’.

  Ordinarie pris 61,00 kr

  Specialpris: 37,00 kr

 • Easy to Grow, Busktomat

  Easy to Grow, Busktomat

  Smart förodlingsset med försådda pluggar av frön till två olika sorters utomhustomater: Roma’ och Red Pear. 

  Ordinarie pris 61,00 kr

  Specialpris: 37,00 kr

 • Timjan, Krydd-, German Winter, Ekologisk

  Timjan, Krydd-, German Winter, Ekologisk

  Flerårig. Lättodlad, vackert vintergrön kryddväxt med mörkt gröna aromatiska blad. Blommar vackert i rosa-lila. Tål torka. Bladen används färska eller torkade.

  23,90 kr
 • Tomat 'Shirley' F1

  Tomat 'Shirley' F1

  En favorittomat för många! Ger röda, jämna och medelstora frukter. Mognar tidigare än många andra sorter. Odlas med fördel i växthus. Motståndskraftig mot mjöldagg. Skotten i bladvecken, ”tjuvarna”, ska tas bort. Sorten behöver stöd.

  39,90 kr
 • Tomat - Artisan pink tiger

  Tomat - Artisan pink tiger

  Välsmakande rosaröd tomat med orange tigrering. Riklig skörd av ca. 5 cm långa frukter. Främst lämpad för odling i växthus eller utomhus i väl skyddade lägen.

  23,90 kr
 • Tomat - F1 Crimson Blush

  Tomat - F1 Crimson Blush

  Exklusiv från Suttons, denna bifftomaten är resistent mot mjöldagg och är sötare än andra bifftomater. Det smakar faktiskt mer som en körsbärstomat. Denna tomatsort har odlats för odling utomhus och kan stå upp mot perioder med vått väder.

  33,00 kr
 • Tomat - F1 Summerlast

  Tomat - F1 Summerlast

  Summerlast är en F1 tomat är perfekt att odlar var som helst. Om du har ett mindre utrymmet eller ett kompakt område som en uteplats eller balkong, kan du fortfarande odla utsökta tomater som ser lika bra ut som de smakar.

  33,00 kr
 • Tomat - Summer Sensation Mix

  Tomat - Summer Sensation Mix

  En blandning av alla våra favorittomater. Röda tomater av olika storlekar och former som garanterar ljusnar upp alla sommardagar. Skillnaden i smaker är otrolig - från salta matlagningstomater till ren sötma för mellanmål och alla tänkbara smakkombinationer däremellan,

  25,00 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 50

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista 

Minskande ordning