T-W

Artiklar 1 till 9 av totalt 45

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Ärta Mangetout - Multicoloured Mix

  Ärta Mangetout - Multicoloured Mix

  En blandning av tre mycket olika smaker och utseende av mangetout ärter: Shiraz, Golden Sweet and Oregon sugar pod. Shiraz har lila skivor med en blommig kastanjssmak och sötblå tvåfärgade blommor

  71,90 kr
 • Fun To Grow - Tanya Tomat

  Fun To Grow - Tanya Tomat

  Tomatoes are good for you!

  15,00 kr
 • Timjan, Krydd-, German Winter, Ekologisk

  Timjan, Krydd-, German Winter, Ekologisk

  Flerårig. Lättodlad, vackert vintergrön kryddväxt med mörkt gröna aromatiska blad. Blommar vackert i rosa-lila. Tål torka. Bladen används färska eller torkade.

  23,90 kr
 • Tomat

  Tomat

  För odling utomhus. Ger riklig skörd av medelstora tomater. Plocka bort sidoskotten i bladvecken. Ruska lätt blomklasen för gynnad fruktsättning.

  Odling: Så inomhus i såjord i feb-april. Så grunt. Gror efter 7-10 dagar beroende på temperatur. Hög groningstemperatur är viktig. Plantera på växtplatsen när dygnstemperaturen konstant är över 8 grader.

  10,90 kr
 • Tomat 'Micro Cherry'

  Tomat 'Micro Cherry'

  Körsbärstomat med ljuvligt söt smak. Tomatens hängande växtsätt gör den är perfekt för odling i amplar, balkonglådor eller höga krukor. Ger en riklig skörd.

  33,90 kr
 • Tomat 'Shirley' F1

  Tomat 'Shirley' F1

  En favorittomat för många! Ger röda, jämna och medelstora frukter. Mognar tidigare än många andra sorter. Odlas med fördel i växthus. Motståndskraftig mot mjöldagg. Skotten i bladvecken, ”tjuvarna”, ska tas bort. Sorten behöver stöd.

  39,90 kr
 • Tomat - F1 Crimson Blush

  Tomat - F1 Crimson Blush

  Exklusiv från Suttons, denna bifftomaten är resistent mot mjöldagg och är sötare än andra bifftomater. Det smakar faktiskt mer som en körsbärstomat. Denna tomatsort har odlats för odling utomhus och kan stå upp mot perioder med vått väder.

  33,00 kr
 • Tomat - F1 Summerlast

  Tomat - F1 Summerlast

  Summerlast är en F1 tomat är perfekt att odlar var som helst. Om du har ett mindre utrymmet eller ett kompakt område som en uteplats eller balkong, kan du fortfarande odla utsökta tomater som ser lika bra ut som de smakar.

  33,00 kr
 • Tomat - Summer Sensation Mix

  Tomat - Summer Sensation Mix

  En blandning av alla våra favorittomater. Röda tomater av olika storlekar och former som garanterar ljusnar upp alla sommardagar. Skillnaden i smaker är otrolig - från salta matlagningstomater till ren sötma för mellanmål och alla tänkbara smakkombinationer däremellan,

  25,00 kr

Artiklar 1 till 9 av totalt 45

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista 

Minskande ordning