G

9 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Bocktörne / Gojibär

  Bocktörne / Gojibär

  Nyhet

  En lövfällande buske med långa, tunna grenar och grågröna blad. Blommar på sensommaren med stjärnformiga blommor i purpur. Bocktörne ger vackert orangefärgade bär redan första året. Bären är ätbara och fyllda av antioxidanter och vitaminer. Kan med fördel torkas likt russin. Busken är perenn och klarar ner till -20°C.

  Ordinarie pris 39,90 kr

  Specialpris: 27,90 kr

 • Cornfield Annuals Mix

  Cornfield Annuals Mix

  Blandningen innehåller 10 infödda arter av vildblommor som innehåller kortlivade perenner, inklusive smörblomma och glim. 

  15,00 kr
 • Frö, Kattgräs

  Frö, Kattgräs

  Innerkornshavre. Kan sås inomhus året runt till t.ex. katt, hund och marsvin. Stimulerar matsmältningen och innehåller vitaminer och mineraler.

  8,00 kr
 • Gröngödselfrö, 2-mix

  Gröngödselfrö, 2-mix

  Blandningen innehåller gurkört och blodklöver. Gurkörten har en pålrot som tar upp näring på djupet, den ger även mycket grönmassa. Gurkörten är också omtyckt av insekter och bin. Blodklöver är en kvävefixerande växt.

  Ordinarie pris 89,00 kr

  Specialpris: 57,90 kr

 • Gröngödsling Mix

  Gröngödsling Mix

  Blandningen innehåller honungsfacelia, blodklöver och bovete. Honungsfacelia har en frodig grönmassa och kraftig pålrot som luckrar upp jorden

  34,90 kr
 • Gröngödslingsblandning (STORPACK)

  Gröngödslingsblandning (STORPACK)

  Gröngödslingsblandning (ettåriga sorter). En blandning av Hungsört, Blodklöver och Jordklöver. Snabb etablering och ogräshämmande.

  39,90 kr
 • 138228-gyllenlack

  Gyllenlack - Persian Carpet

   Contains many of the beautiful colours seen in Persian Carpets including cream, apricot, orange, rose, purple and gold. RHS Award of Garden Merit winner. 

  15,00 kr
 • In The Shade Mix

  In The Shade Mix

  Denna mix innehåller arter som är lämpliga för mörkare områden men som fortfarande får lite ljus, inklusive skuggälskare som glim och akleja. 

  30,00 kr
 • Sommaradonis

  Sommaradonis

  Populär och lättodlad växt med dekorativt dilliknande bladverk i stor mängd. Det ger ett fluffigt grönt intryck som kröns med klart röda små blommor med svart öga. Vacker både i rabatt och i stenparti. Så helst i grupp istället för i rader. Så i aug-sept för tidigare blomning nästa sommar. Ganska anspråkslös växt som trivs på de flesta jordar. Vattna vid torka.

  9,90 kr

9 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning