Fröer

 Fröer är roligt!

Här hos Frö med posten kan du välja bland ett av Nordens största sortiment av fröer. Du väljer själv hur du vill visa fröerna och hur många fröer du vill visa per sida. Här nedan visas alla fröer som finns i vårt sortiment.

Vill du sortera fröerna först (det finns många olika fröer så blir det mer överskådligt då) kan du göra det till vänster genom att klicka på blomsterfröer, grönsaksfröer eller kryddfröer. Därefter väljer du vilka fröer som skall visas genom att klicka på respektive bokstav till vänster.

Om du vill kan du också klicka på Varumärke till vänster. Då ser du alla fröer sorterade efter leverantör, ex alla fröer från Nelson eller Weibulls.

 

Artiklar 1 till 10 av totalt 1083

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 1. Frökatalog - Din odlarvän

  Frökatalog - Din odlarvän

  20,00 kr

  En kombinerad trädgårdstidning och frökatalog! Innehåller över 100 sidor med intressant trädgårdsläsning. Dessutom får du med en fröpåse av nästa års nyheter "Nordens Primörer", vilket är en söt liten sommarmorot, medföljer katalogen! Ordinarie pris 26 kr!

  Läs mer
 2. Blandade sommarblommor, rosa nyanser

  Blandade sommarblommor, rosa nyanser

  22,90 kr

  Fantastisk sommarblomsblandning i enbart ljust och mörkt rosa färgtoner. Ett härligt inslag i den färgstämda rabatten. Blandningen innehåller lättodlade sorter med olika blomningstid för lång blomning. 

  Läs mer
 3. Blandade sommarblommor, blåa nyanser

  Blandade sommarblommor, blåa nyanser

  22,90 kr

  Fantastisk sommarblomsblandning i enbart blå och violetta färgtoner. Ett härligt inslag i den färgstämda rabatten. Blandningen innehåller lättodlade sorter med olika blomningstid för lång blomning. 

  Läs mer
 4. Atlasblomma, bl färger

  Atlasblomma, bl färger

  17,90 kr

  Välkänd och rikblommande med dubbla blommor som har något krusiga kronblad. Blommar i röda, rosa, orange och vita nyanser.

  Läs mer
 5. Atlasblomma, rosa, Sybil Sherwood

  Atlasblomma, rosa, Sybil Sherwood

  22,90 kr

  En vacker sort med stora, dubbla blommor i rosa. Blomman har något krusiga kronblad som är lätt skimrande. Vacker både i rabatt och som snittblomma. 

  Läs mer
 6. Aster, Princess bl färger

  Aster, Princess bl färger

  17,90 kr

  Välkänd astersort som ger stora, fyllda blommor i blandade färger. Utmärkt till snitt, mycket hållbar, men också vacker i rabatten. Plantan blommar länge. 

  Läs mer
 7. Klockmalva / Blomsterlönn

  Klockmalva / Blomsterlönn

  22,90 kr

  Klockmalva eller blomsterlönn är en gammaldags, söt krukväxt som är mycket lättodlad. Bladen ser ut som små lönnlöv, blommorna påminner om hibiskus men är mer klockliknande. Färgen kan variera från rött till gult med någon orange mellanfärg.

  Läs mer
 8. Blomstertobak, Crimson Bedder, röd

  Blomstertobak, Crimson Bedder, röd

  22,90 kr

  Underbart rikblommande och lättodlad blomstertobak som är ganska tålig för regn och blåst. Sorten är mörkt röd utan doft. Mycket vacker både i rabatt och kruka. 

  Läs mer
 9. Blomstertobak, Limegrön

  Blomstertobak, Limegrön

  34,90 kr

  Storvuxen blomstertobak med dekorativa gulgröna blommor. Utmärkt i samplantering och som bakgrund till andra växter. Bildar en kraftig bladrosett. 

  Läs mer
 10. Bolltistel - Blå

  Bolltistel - Blå

  22,90 kr

  Härlig, gammaldags växt som ger klotrunda, silverblå bollar. Robust och dekorativ i rabatt, som solitär och lämplig att torka som eternell. Bladen är mörkgröna med silvervit undersida. De silverblå bollarna är dekorativa även när blommorna vissnat.

  Läs mer

Artiklar 1 till 10 av totalt 1083

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista 

Minskande ordning