Välkommen till Frö med posten!

Här kan du välja bland ett av Nordens äldsta och största sortiment av fröer,
blomsterlökar, gräsfrö, plantor och trädgårdstillbehör.

Hoppa över stress och hets i butik, planera din trädgård i lugn och ro precis som du själv vill ha den, utan en envis försäljare! 

 

Missa inte årets nyheter! 

Artiklar 1 till 10 av totalt 45

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 1. Taxi, EKO

  Taxi, EKO

  36,90 kr

  Kompakt, stadig och frisk busktomat med kraftigt citrongula frukter. De är runda till svagt plattrunda, mycket jämna i formen och väger 100-120 g. Taxi är lättodlad och ger en mycket vacker, stor, smaklig skörd av syrligt goda frukter. En av de tidigaste i sin klass. Behöver oftast stöd för att bära upp tyngden av all frukt. Även en del tjuvning kan behövas om plantan blir för tät. En portion innehåller ca. 20 frön.

  Läs mer
 2. Biologisk Tomatnäring 500ml

  Biologisk Tomatnäring 500ml

  29,88 kr

  KRAV-märkt tomatnäring framställd av 100% organiska växtextraktämnen. Näring anpassad för tomater och dess släktingar, tex paprika/chili, tomatillo, physalis, aubergin och pimiento.

  Läs mer
 3. Roundup Teleskopskaft

  Roundup Teleskopskaft

  179,00 kr

  Ny innovativ produkt, avsedd för 150ml Round Up gel flaskorna. Teleskopskaft (61 - 86 cm) att fästa flaskan på för att slippa böja sig ned vid ogräsbekämpnig, plus att nå ogräs bland buskar och andra lite otillgängliga ställen. 

  Läs mer
 4. Knädyna Blackberry Antracit

  Knädyna Blackberry Antracit

  59,00 kr

  Praktisk dyna som både är skön att sitta på och som skyddar knäna vid lukning. Den kraftiga skumgummidynan har ett överdrag av antracitgrå, återvunnen polyester med cerise nylonhandtag. 

  Läs mer
 5. TRICO Garden, 250 ml koncentrat

  TRICO Garden, 250 ml koncentrat

  189,00 kr

  Ett KRAV-godkänt medel framställt av fårtalg som med sin doft och smak avskräcker hjortdjur från odlingar av prydnadsväxter, grönsaker, frukt och bär. Medlet ger ett långvarigt skydd och kan användas året runt.

  Läs mer
 6. Kökets kryddor, slätbladig persilja

  Kökets kryddor, slätbladig persilja

  79,00 kr

  Snygg och funktionell box för odling av gröna blad inomhus året runt. Slätbladig persilja i 3 portionspåsar (d.v.s. 3 odlingsomgångar) ingår. Bottentråg och odlingstråg kan maskindiskes. 

  Läs mer
 7. Kökets kryddor, mosskrusig persilja

  Kökets kryddor, mosskrusig persilja

  79,00 kr

  Snygg och funktionell box för odling av gröna blad inomhus året runt. Mosskrusig persilja i 3 portionspåsar (d.v.s. 3 odlingsomgångar) ingår. Bottentråg och odlingstråg kan maskindiskes. 

  Läs mer
 8. Kökets kryddor, dill

  Kökets kryddor, dill

  79,00 kr

  Snygg och funktionell box för odling av gröna blad inomhus året runt. Dill i 3 portionspåsar (d.v.s. 3 odlingsomgångar) ingår. Bottentråg och odlingstråg kan maskindiskes. 

  Läs mer
 9. Kökets kryddor, basilika

  Kökets kryddor, basilika

  79,00 kr

  Snygg och funktionell box för odling av gröna blad inomhus året runt. Basilika i 3 portionspåsar (d.v.s. 3 odlingsomgångar) ingår. Bottentråg och odlingstråg kan maskindiskes. 

  Läs mer
 10. Tomat, Hög 'Tiger' F1

  Tomat, Hög 'Tiger' F1

  39,90 kr

  Smakrik tomat som går att lagra en tid i köket. Har tjockt, vackert skal och mycket fruktkött vilket gör den lämplig till matlagning. Bästa sorten att torka i ugn. 

  Läs mer

Artiklar 1 till 10 av totalt 45

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning